"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הותר לפרסום: המשטרה עצרה עשרה חשודים ברצח הנער בן ה-17 בנהריה

החשודים ככל הנראה הסתתרו מיום הרצח בדירת מסתור בעתלית • גורם בכיר על החקירה: "מדובר באנשי ביצוע של משפחות פשע בעכו, לחלקם מעורבות ישירה"

,עודכן

הותר לפרסום: המשטרה עצרה הערב (שני) עשרה תושבים מאזור הצפון בחשד למעורבותברצח אבי ציצואשווילי ז"ללפנישבוע בנהריה. ניצב פרץ עמר, מפקד מחוז חוף שוחח לפני זמן קצר עם אביו של הקורבן, יוסי ציצואשווילי, ובישר לו על כך שאותרו החשודים במעורבות ברצח.



השיחה בין מפקד המחוז לאביו של המנוח נערכה בהתאם להתחייבות של מפקד המחוז בפני ההורים כאשר הגיע לנחם אותם ביום רביעי האחרון, והדגיש כי כל יחידות המשטרה עוסקות בתיק על מנת לבוא חשבון עם מבצעי העבירה.



זירת הירי בנהריה // צילום: דוברות איחוד הצלה



עוד יצוין, כי חקירה סמויה ומורכבת, שכללה הפעלת יחידות ואמצעים מיוחדים, הביאה לאיתור עשרת בחשודים ברצח, שהסתתרו על פי החשד מיום הרצח בדירת מסתור בעתלית. כל החשודים הובאו לחקירה במשרדי היחידה המרכזית במחוז חוף, ומחר הם יובאו לבית משפט השלום שבחיפה בבקשה להאריך את מעצרם.



גורם בכיר המעורה בפרטי החקירה במשטרת מחוז חוף, אמר כי עשרת העצורים חשודים שפעלו כאנשי ביצוע של משפחות פשע בעכו, וכי חלקם חשודים במעורבות ישירה בשטח וחלקם בסיוע לרצח.

הלווית אבי ציצואשווילי // צילום: הרצי שפירא



מטעם הגורם הבכיר נמסרה הבהרה כי אבי ציצואשווילי בן ה-17 שנרצח, לא היה קשור ולא היה מעורב בשום חלק מהפעילות העבריינית, כשמטרת הקבוצה הפוגעת הייתה פגיעה בבחור אחר שנפצע קשה, ואילו ציצואשווילי היה ככל הנראה במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון.



כזכור, אברהם (אבי) ציצואשווילי, תלמיד כיתה י"ב בן‭ ,17 ‬נהרג בערב יום ראשון בשבוע שעבר, באירוע ירי ברחוב ויצמן בנהריה. מותו נקבע במרכז הרפואי בעיר, לאחר שאושפז במצב קשה.



הלווייתו של אבי ז"ל, נערכה יום למחרת בבית העלמין בנהריה. בבית הספר שבו למד הנער הקימו חבריו פינת הנצחה לזכרו, ופסיכולוגים של עיריית נהריה ומשרד החינוך שוחחו עם התלמידים והמורים על האירוע הקשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר