"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יממה לפני המשפט: פרקליטה של מעודה התפטר

עו"ד דמרי, המייצג את הגננת החשודה בהתעללות, הסביר: אין באפשרותה לשלם • ביקש שהתפקיד יעבור לסנגוריה הציבורית • הפרקליטות מתנגדת

,עודכן
כרמל מעודה // צילום: יוסי זליגר // כרמל מעודה // צילום: יוסי זליגר

יממה לפני פתיחת משפטה בבית המשפט המחוזי מחוז מרכז,כרמל מעודה, הגננת הנאשמת בעבירות התעללותבפעוטות בגן אותו ניהלה בראש העין, עלולה להישאר ללא ייצוג.

סנגורה, עו"ד אפרים דימרי, הגיש היום (ראשון) בקשה להפסקת ייצוג. בבקשה הסביר בין היתר כי למרשתו אין אפשרות לשלם לו שכר טרחה. הוא הציע לבית המשפט למנות למעודה סניגור ציבורי, אלא שהפרקליטות, בתגובה, הודיעה לבית המשפט כי היא מתנגדת לשחרור בטענה שהוצע לה בעבר ייצוג חינם על ידי הסניגוריה הציבורית והיא דחתה הצעה זו.

מחר (שני) אחר הצהריים, עתיד להיפתח משפטה של מעודה בפני השופט עמי קובו. אלא שכעת הסניגור ביקש לדחות את הדיון עד למינוי סניגור חדש. בית המשפט טרם מסר החלטתו בבקשה.

הורי הפעוטות פרסמו בראשון אחר הצהריים הודעה לתקשורת בעקבות בקשת הסניגור. ניקול דניאל מסרה בשם ההורים כי: "אני מקווה שהסיבה נועצה במצפון המוסרי של עו"ד דימרי שהופיע לאחר מספר חודשים ובהבנה של חומרת המעשים של מרשתו. מקווה שזה מעיד על חומרת המעשים ועל כך שזה מחליא שהנאשמת אינה מביעה חרטה, וכפי שבית המשפט הגדיר בעצמו, איבדה כל צלם אנוש".

עו"ד אפרים דימרי // צילום: גדעון מרקוביץ'

תגובה רשמית של עו"ד דימרי טרם התקבלה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר