"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לחץ בהפועל חיפה: "חייבים לעצור את כדור השלג"

דריכות גדולה אצל סילבס וחניכיו שייארחו ביום שבת את מ.ס אשדוד אחרי ארבעה הפסדים רצופים • מלול יחזור להרכב

,עודכן
צילום: עודד קרני // סילבס. הפועל חיפה חייבת נקודות

הפועל חיפה תארח ביום שבת (15:00) את מ.ס אשדוד אחרי ארבעה הפסדים רצופים. הבעלים יואב כץ צפוי לנחות היום (חמישי) בישראל ולשוחח עם השחקנים לקראת ההתמודדות החשובה. "חייבים לעצור את כדור השלג" אמרו במועדון האדום. יחד עם זאת, למאמן חיים סילבס יש עדיין הרבה חיסורים בחלק האחורי.

הבלמים ניסו קפילוטו ובן והבה פצועים כמו גם הקשרים האחוריים לירן סרדל וגל אראל, שיכולים לתפקד גם כבלמים. והבה ואראל סיימו את העונה. לעומתם, המגן דור מלול שב מפציעה ויפתח בהרכב. במרכז ההגנה ישחקו ניקולה גולאן וגיא משפתי. אלי בלילתי יתופקד כמגן שמאלי. בלם הרכש מיקי סירושטיין עבר בבקרה התקציבית אך השחרור הבינלאומי מקבוצתו התאילנדית עדיין לא הגיע. אם הוא לא יגיע עד שבת סירושטיין לא יהיה בסגל. יחד עם זאת, אם עד מחר חיפה תקבל את השחרור לא מן הנמנע שסירושטיין יפתח בהרכב.

בחלק הקדמי תיתכן הפתעה כאשר סער פדידה תורגל בקישור אחרי שבמשחקים האחרונים שיחק במגן במקומו של דור מלול. בחיפה מקווים לצרף בהקדם גם חלוץ. הקבוצה אמנם הגישה הצעה לחלוץ יאקוב סילבסטר ממ.ס אשדוד אך ישנם פערים כספיים בין הצדדים. עם הגעתו של יואב כץ לארץ ייעשה ניסיון לגשר על הפערים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר