"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הרצף השלילי נקטע: הפועל ת"א גברה 93:96 על גלבוע/גליל

השחקנים של ליובין נלחמו – אבל האדומים הכל כדי שהמאמן שלה ינצח את האקסית • ראשל"צ חזרה מאשדוד עם 81:94, נס ציונה גברה 91:98 על מכבי חיפה

,עודכן
צילום: אלן שיבר // הפועל ת"א חוגגת ניצחון חשוב על גלבוע, הערב

ותודה לאקסית.הפועל ת"א ניצחה הערב (חמישי) 93:96 את גלבוע/גליל וסידרה למאמנה אריאל בית הלחמי עוד כמה ימים של שקט.

האדומים נראו לא טוב בפתיחה בשני צדי המגרש ונקלעו לפיגור דו־ספרתי כבר ברבע השני. בהמשך הגיבו עם ריצה משלהם, בזכות יכולת מצוינת של ג'ורדן המילטון ולטביוס וויליאמס, ולמרות סדרת שטויות בדקות האחרונות, הצליחו לשמור על הבית.

בגלבוע/גליל יש הרבה לחץ ואי שקט. כדי לחזור למסלול חייבים הצפוניים לבצע שינוי או שניים בסגל הזרים. על הכוונת כבר נמצא אדגר סוסה, שהחטיא שלשה קריטית על הבאזר, וג'רוויס ורנאדו, שלמרות 206 הסנטימטרים שלו לקח כדור חוזר אחד בלבד.

הפועל ת"א חוגגת על חשבון גלבוע, הערב בדרייב אין // צילום: אלן שיבר

9 בום.משחק הקצוות בין מכבי אשדוד למכבי ראשל"צ הסתיים בניצחון 81:94 חלק לקבוצת הצמרת מעיר היין, שממשיכה את העונה הנהדרת שלה.

האשדודים פתו טוב, בניסיון להמשיך במומנטום החיובי מהניצחון המפתיע על עירוני נס ציונה בתחילת השבוע. הם הובילו במהלך המחצית הראשונה, אבל ב־20 הדקות הבאות היתה קבוצה אחת על המגרש.

אלכס המילטון סיפק עוד תצוגה התקפית אדירה וחיפה על יום בינוני של דריל מונרו. נועם דוברת הצעיר סיפק דקות טובות מאוד, ועם שיא קריירה בנקודות (10) היה אחד הגורמים לניצחון התשיעי של גיא גודס.

מכבי ראשל"צ חוגגת על חשבון מכבי אשדוד // צילום: לירון מולדובן

מהפך בלב המושבה.עירוני נס ציונה ניצחה 91:98 את מכבי חיפה במשחק בין שתיים מהקבוצות השאפתניות בליגה. הכתומים פיגרו במשך שלושה רבעים, אבל עשר דקות אחרונות גדולות סידרו להם ניצחון יקר.

הניצחון של נס ציונה הושג למרות ערב בינוני של הכוכב ג'ף וויטי, והרבה בזכות משחק מצוין של ג'רמי האלוול וטל דן. בצד הירוק, ג'יימס יאנג, מלך הסלים של הליגה, שוב היה בלתי ניתן עצירה, אבל ההגנה שעבדה טוב בתקופה האחרונה פשוט לא תפקדה.

עירוני נס ציונה ניצחה 91:98 את מכבי חיפה // צילום: ברני ארדוב

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר