"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הערב בגימלייב: דניאל ספקטור

הזמרת שסומנה כאחת מההבטחות של הרוק הישראלי משיקה בימים אלה את אלבומה הרביעי • צפו בהופעה

,עודכן
דניאלה ספקטור // צילום: זוהר ראלט // דניאלה ספקטור // צילום: זוהר ראלט

כבר באלבום הראשון שלה, שיצא לפני עשר שנים, דניאלה ספקטור סומנה כאחת מההבטחות הגדולות של הרוק הנשי הישראלי.

ספקטור נבחרה ל"תגלית השנה" במצעד השנתי של רשת ג' לסיום תש"ע (2010). "הכוכב הזה מת" היה הלהיט הגדול מהאלבום הראשון, השני היה אלבום אלקטרוני באנגלית המשותף עם בן זוגה, בן ספקטור, והאלבום השלישי שיצא לפני חמש שנים, נקרא "כל הדברים היפים באמת".

עכשיו יוצא הרביעי, "בהתחלה". ספקטור תשיק את האלבום החדש בבארבי תל אביב ב־15 בינואר. כולם יגיעו הערב ל"גימלייב" בשעה 21:00 ב"כאן גימל" ובאתר "ישראל היום".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר