"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רק אחרי הארכה: 0:2 לבני יהודה על חדרה

הכתומים של יוסי אבוקסיס נזקקו להארכה כדי לנצח את חדרה ולהעפיל לשמינית גמר הגביע • סכנין עלתה אחרי 2:3 דרמטי בהארכה על רמת השרון

,עודכן
צילום: עודד קרני // זנטי מדלג מעל גולדנברג, בני יהודה דילגה מעל חדרה

בני יהודה - הפועל חדרה 0:2 בהארכה.האווירה בבלומפילד הערב (חמישי) היתה הכי רחוקה שאפשר מהמצופה ממפגש גביע על טהרת ליגת העל. האצטדיון היה ריק כמעט לחלוטין, צעקות השחקנים נשמעו היטב עד למאפיית הנשיקה הצרפתית, הקהל השתעשע עם השחקנים כשהכדור נבעט ליציע וצעק לעברם: "אין כדור, אין כדור", ובגדול התחושה היתה שמדובר במשחק אימון של קדם עונה.

יש כמה סיבות לכך שאוהדי בני יהודה, מחזיקת הגביע למי ששכח, לא הגיעו למשחק: היכולת של הקבוצה מתחילת העונה ובפרט בשני המשחקים האחרונים, המאבק בהנהלה ועוד סיבה שאי אפשר להתעלם ממנה, והיא שמשחקי סיבוב ח' נפרשים על פני ארבעה ימים, מה שמוציא קצת את החשק מהעניין שהמפעל הזה היה מושך אליו כשכל המשחקים שוחקו באותו היום או נפרשו על יומיים לכל היותר.

אז אווירה לא באמת היתה וגם כדורגל גדול לא היה. הקבוצה של יוסי אבוקסיס היתה עדיפה, אבל במשך 90 דקות נעצרה שוב ושוב אצל אוסטין אג'ידה, שסיפק כמה הצלות נהדרות והצליח לקחת את קבוצתו להארכה. אלא שבהארכה דור ג'אן, בפעם המי יודע כמה, ועמית זנטי סגרו את הסיפור. בין לבין, דניאל סולומון הורחק אצל האורחת.

מחזיקת הגביע בשמינית הגמר // צילום: עודד קרני

עוד הערב:בני סכנין - "ניר" רמה"ש 2:3 בהארכה (מלכה 44, 92 ו־116 לסכנין, אוסטוינד 30 ואבוחצירה 70 לרמה"ש); אדומים אשדוד - הפועל פ"ת 0:1 בהארכה; מכבי בני ריינה - מכבי שדרות 0:2 (אלעל 8, חוג'יראת 12).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר