"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"דני עשה את הצעד שלו קדימה"

מכבי תל אביב מרוצה מה-71:82 על בסנט פטרסבורג, ומחמיאה לכישרון המבטיח על המשחק הבוגר • בצוות הרפואי מעריכים כי טאריק בלאק יהיה כשיר למשחק מחר מול פאו • דורסי, שהצטיין: "ידענו להגביל את ריבאונד ההתקפה שלהם במחצית השנייה"

,עודכן
צילום: אודי ציטיאט // דני אבדיה מתחמם לקראת זניט סנט פטרסבורג, אתמול

למרות כל הפציעות והחיסורים והרעש שיצרו מסביב ההחתמה של ארון ג'קסון והארכת חוזהו של המאמן יאניס ספרופולוס, מכבי תל אביב ידעה לשמור אתמול (שלישי) על ריכוז ולצאת מפטרסבורגעם 71:82 על זניט בדרך לניצחון רביעי ברציפות ביורוליג, ששומר אותה חזק בצמרת הגבוהה.

רגע לפני שג'קסון נוחת בישראל ומצטרף לקבוצה, טיילר דורסי הפגין את יכולותיו והראה שגם מקומו בראש הרוטציה בקו האחורי צריך להיות מובטח. הגארד שעדיין נמצא בשלבי התאקלמות חיפה על יום חלש של סקוטי ווילבקין והוביל את רשימת הקלעים עם 17 נקודות.

"הם תקפו חזק את ריבאונד ההתקפה ומנעו מאיתנו לפתח התקפות מעבר, זה נתן להם הזדמנות שנייה בהרבה פוזשנים וידענו שאנחנו צריכים להגביל אותם כדי לשחק לצאת למתפרצות ולשחק את המשחק שלנו בהתקפה. הם קבוצת ריבאונד התקפה מצוינת, אחת הטובות ביורוליג. סבלנו מזה במחצית הראשונה אבל התאוששנו בהמשך", אמר.

פרט לדורסי, מי שקיבל מחמאות גדולות הוא דני אבדיה. "דני עשה את במשחק הזה את הצעד שלו קדימה", אמרו במכבי ת"א. על היכולת והכישרון של השחקן הצעיר אין הרבה עוררין, אך במשחק ברוסיה הוא הפגין קשיחות ובגרות שעליהן קיבל את המחמאות. הצהובים סבלו בנושא הכדורים החוזרים ואבדיה הצעיר היה שם כדי לעזור עם 7 כאלה, יותר מכל חבריו לקבוצה.

דני אבדיה מרוצה ברוסיה // צילום: אודי ציטיאט

"כל משחק בחוץ הוא קשה", סיפר אבדיה לאחר המשחק, "לא משנה מול איזו קבוצה אנחנו משחקים ובאיזה מקום בטבלה היא נמצאת. אף קבוצה ביורוליג היא לא פראיירית. שיחקנו כמו שצריך למרות שהיינו עייפים. זה תמיד כיף לנצח משחקים בחוץ, זה היה קשה ועשינו את זה. חשוב לי לעשות את כל מה שעוזר לקבוצה לנצח".

מכבי תל אביב תנחת בשעות הצהריים בישראל ותמשיך ישירות משדה התעופה להיכל מנורה מבטחים שם תערוך את האימון המסכם לקראת המשחק מחר מול פנאתינייקוס. בקבוצה מעריכים כי טאריק בלאק עשוי להיות כשיר למפגש מול היוונים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר