ליברפול הודחה הערב (שלישי) מגביע הליגה האנגלי אחרי תבוסת 5:0 לאסטון וילה. אלופת אירופה, שהתייצבה למשחק עם ההרכב הצעיר בהיסטוריה של המועדון (ממוצע הגיל עמד על 19 שנים ו-183 ימים) זאת לאחר שהסגל הבכיר נמצא בדוחא לקראת גביע העולם למועדונים, התקשתה להתמודד עם ההרכב הבכיר של הקבוצה מברמינגהאם.
בשורה התחתונה, הרכב הילדים שהציב ניל קריצ'לי (על המשבצת של יורגן קלופ), לא הצליח להוות יריב ראוי לוילה, שהובילה ביתרון של שלושה שערים כבר בדקה ה-37 (קונור הוריהיין, מורגן בויס וג'ונתן קודג'יה). דקה לפני הירידה להפסקה, קודג'יה השלים צמד וקבע 0:4, ובתוספת הזמן ווסלי קבר את החמישי של המנצחת. לא כוחות.
הצגה: 3:3 מטורף בין דורטמונד ללייפציג
בורוסיה דורטמונד ור.ב. לייפציג סיפקו הלילה (שלישי) משחק בלתי נשכח אחרי שנפרדו ב-3:3 משוגע, במסגרת המחזור ה-16 בבונדסליגה.
שחקני דורטומונד. איבדו שתי נקודות בקרב הצמרת // צילום: אי-פי
יוליאן וייגל כבש ראשון בדקה ה-23 בזיגנל אידונה פארק לזכות המדורגת שלישית וכעבור שבע דקות ההגנה של האורחת הרחיקה בצרוה גרועה, הכדור הגיע לפאולסן, שהכפיל את התוצאה עבור הצהובים. נגמר? ממש לא. בדקה ה-47 טימו ורנר הצליח לצמק, וכעבור שש דקות הוא קבע 2:2 מדהים עם השער ה-18 שלו העונה. הטירוף נמשך, סאנצ'ו העלה ל-2:3 את הצהובים-שחורים, אבל פטריק שיק בעט נהדר בדקה ה-78 כדי לקבוע את תוצאת המשחק.
במשחקים נוספים: ורדר ברמן - מיינץ 5:0, אוגסבורג - פורטונה דיסלדורף 0:3, אוניון ברלין - הופנהיים 2:0.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו