"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אדומים מבושה: מכבי נתניה הביסה 0:4 את הפועל ת"א

מלמד עם צמד, קניקובסקי ומלדה השפילו את הפועל תל אביב • המרחק מהקו האדום: שלוש נקודות • קלינגר העלה את ספירובסקי במחצית מהספסל והחליף אותו בדקה ה-77

,עודכן
צילום: אלן שיבר // שחקני נתניה חוגגים

אם מישהו בהפועל תל אביב היה צריך לחטוף סטירה מצלצלת כדי לרדת לקרקע ולהבין שהקבוצה הזאת הולכת להיאבק השנה בתחתית וחייבת חריש עמוק בינואר, הוא קיבל אותה במנה כפולה ומכופלת מול מכבי נתניה, שסיפקה קונצרט מול האדומים, ולראשונה העונה היא מדורגת בין שש הראשונות בטבלה.

ניר קלינגר נראה אובד עצות על הקווים. הקבוצה שלו הציגה כדורגל מביך, איבדה כדורים פשוטים, הפסידה בכל מאבק אפשרי, ההגנה לא הייתה קיימת ועל בעיטות מסוכנות לעבר דני עמוס אנחנו בכלל לא מדברים. בקיצור, הכי רחוק מהקבוצה הלוחמנית שהוא העמיד במשחקים הקודמים.

האדומים ספגו ארבעה שערים // צילום: אלן שיבר

להגנתו של המאמן צריך לומר שאין לו יותר מידי כלים, וגם כשהבין שטעה לפתוח עם 5 שחקני הגנה ועשה חילוף כפול בתחילת המחצית השנייה כשהכניס את ספירובסקי וקיירמה, שעם רגל וחצי מחוץ לקבוצה, צמד הזרים לא הצליחו להביא שינוי ונתניה המשיכה לרקוד על הדשא. אוהדי הפועל הזועמים או שנטשו את האצטדיון בנתניה בהפגנתיות אחרי הגול השלישי ואלה שנשארו לא הפסיקו לקלל את השחקנים וההנהלה.

ועכשיו למכבי נתניה. וולקאם באק. נכון שהיהלומים כבר מזמן שמו את המשבר מאחוריהם אבל זה המשחק שהזכיר את נתניה הנהדרת של העונות הקודמות, של כדורגל התקפי ושמח, שערים, מהלכים קבוצתיים, ולרגע לא היה ספק מי תנצח את המשחק, השאלה הייתה רק כמה.

חגיגה צהובה-שחורה בנתניה // צילום: אלן שיבר

גבי קניקובסקי, שממשיך להתקדם ממשחק למשחק וזה עניין של זמן עד שהקבוצות הגדולות ישמיו עליו עין, הבקיע גולאסו ובישל לגיא מלמד (שחזר לעצמו סוף סוף עם צמד) ויונס מלאדה. רועי קהת היה נהדר עם 2 בישולים, אלמוג כהן לא נתן לכדור או שחקן לעבור אותו, ואם נתניה תמשיך בקצב הזה היא ללא ספק תהיה גם השנה בפלייאוף העליון.

קלינגר. רק 3 נקודות מהקו האדום // צילום: אלן שיבר
שחקני נתניה חוגגים, הערב // צילום: אלן שיבר
תבוסה קשה לאדומים // צילום: אלן שיבר
לא ככה ציפו בהפועל ת"א לסיים את המשחק // צילום: אלן שיבר
קלינגר. יצטרך למצוא פתרונות // צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר