"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

באיירן הביסה 1:6 את ברמן, שלושער לקוטיניו

הבווארים האריכו את הרצף ל- 21 ניצחונות למרות שפיגרו 0:1 עד הדקה ה-44 • דורטמונד מחצה את מיינץ 0:4 בחוץ • לייפציג גברה 0:3 על דיסלדורף • בלגיה: שער ניצחון לליאור רפאלוב

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // באיירן מינכן חוגג. התפוצצות

מאז 2010 ועד הערב (מוצ"ש) באיירן מינכן פגשה את ורדר ברמן 20 פעמים בכל המסגרות, וניצחה. שלא במפתיע, הבווארים האריכו את הרצף ל- 21 ניצחונות על היריבה כשהביסו אותה 1:6 למרות שפיגרו 0:1 עד הדקה ה-44.

באותה דקה החל המופע של פיליפה קוטיניו שכבש את הראשון שלו מתוך שלושה, להם הוסיף שני בישולים. אחד מהם היה לתומאס מולר והשני לרוברט לבנדובסקי שחזר לכבוש אחרי שלושה מחזורים ותרם צמד שהעלה את מאזנו ל-29 שערים ב-23 משחקים בכל המסגרות.

האלופה עדיין מסתכלת על הפסגה מלמטה, ועד למשחקה של בורוסיה מנשנגלאדבך היום מול וולפסבורג מי שנמצאת במקום הראשון היא רד בול לייפציג. הקבוצה של יוליאן נגלסמאן גברה 0:3 על פורטונה דיסלדורף משערים של פטריק שיק, טימו ורנר ונורדי מוקייל ורשמה ניצחון שישי ברציפות.

גם היריבה הבאה של לייפציג, בורוסיה דורטמונד, נמצאת מעל באיירן. מול מיינץ, הקבוצה של לוסיין פאברה רשמה ניצחון רביעי ברציפות, 4:0, משערים של מרקו רויס, תורגן הזאר, ג'יידון סאנצ'ו וניקו שולץ. יורגן קלינסמן חגג את ניצחונו הראשון כמאמן הרטה ברלין, שניצחה 0:1 את פרייבורג. לברקוזן נותרה בתשעה שחקנים בהפסד 0:1 ל-פ.צ. קלן שבשורותיה יאן תילמן הפך ליליד 2002 הראשון שמשחק בבונדסליגה.

הבווארים האריכו את הרצף ל- 21 ניצחונות // צילום: אי-פי

איטליה:במשחק שנפתח באיחור של חצי שעה בגלל מזג האוויר, נאפולי הפסידה לפארמה 2:1, בהופעת הבכורה של ג'נארו גאטוסו על הקווים. ברשיה הביסה את לצ'ה 0:3 ועלתה מעל הקו האדום.

בלגיה:ליאור רפאלוב כבש את שער הניצחון של אנטוורפן שגברה 0:1 על אופן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר