"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רמון: "אהרון ברק שדד את הדמוקרטיה הפרלמנטרית"

שר המשפטים לשעבר תקף את נשיא בית המשפט העליון לשעבר בכנס של תנועת "אם תרצו" • ביחס לתיקי נתניהו אמר: "אני 'ביביסט' בעיני כל השמאל"

,עודכן
חיים רמון (מימין) ואהרן ברק (משמאל) // צילום ארכיון: ליאור מזרחי, מרק ישראל סלם

הכנס הציוני לזכויות האדם ה-7 של תנועת "אם תרצו" התקיים אמש (ראשון) בבית ציוני אמריקה בתל אביב, שהתקיים בסימן מערכת המשפט הישראלית והשלכותיה על זכויות האדם בישראל.

בכנס השתתףחיים רמון, שר המשפטים וחבר כנסת לשעבר, שהתייחס לחוק המאפשר לראש הממשלה לכהן תחת כתב אישום ואמר: "אחת הבעיות היא שתפקיד היועץ המשפטי לממשלה לא מפוצל. שום מקום בעולם זה לא קיים. ריצ'רד פוזנר כינה את ברק 'פיראט משפטי', ואכןאהרון ברקהוא 'פיראט משפטי' - כי הוא שדד את הדמוקרטיה הפרלמנטרית והעביר אותה למשטר ייחודי".

רמון בכנס אם תרצו // צילום: קובי דוברז

עוד הוסיף רמון "יש חוק. אי אפשר לפרש אותו. פתאום יש חוק מהותי, ומי קובע אותו? הם - השופטים. שר המשפטים מעדיף אדם שהוא עם 30 שנה ותק בפרקליטות המדינה לתפקיד ממלא מקום פרקליט המדינה. זה הדבר הכי בעייתי. החוק הוא המלצה אפילו לא מחייבת מבחינת כלמערכת המשפט".

באשר לתיקי רה"מ נתניהו אמר רמון: "כאשר אנחנו טועים זה תמיד בזדון. הם, אנשי הפרקליטות, עושים זאת 'בתום לב'. אני ביביסט בעיני כל השמאל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר