"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
טוויסט בעלילה: סעיד מולאי קיבל דרכון מונגולי
אחרי שכבר קיבל מעמד של פליט, אלוף העולם לשעבר קיבל דרכון מונגולי ואיתו יוכל להתחרות בתחרות המאסטרס בסין כבר בעוד שבוע וחצי
צילום: אי-אף-פי // סעיד מולאי. שיהיה במזל

טוויסט בעלילה: סעיד מולאי קיבל דרכון מונגולי

אחרי שכבר קיבל מעמד של פליט, אלוף העולם לשעבר קיבל דרכון מונגולי ואיתו יוכל להתחרות בתחרות המאסטרס בסין כבר בעוד שבוע וחצי

,עודכן

טוויסט בעלילה.סעיד מולאי נפגש הערב (ראשון) עם חלטמאגאין באטולגה, נשיא מונגוליה, שכיהן בעבר כנשיא התאחדות הגו'דו המונגולי, והאחרון העניק לו את הדרכון המונגולי זאת לאחר תקופה קצרה שמולאי נאלץ להתחרות תחת הטייטל של נבחרת הפליטים.

יצוין כי הג'ודוקא מדורג כעת במקום השלישי בעולם בקטגוריה שלו (עד 81 ק"ג) אך הוא צפוי לאבד את הניקוד שצבר בשל המעבר הלא הצפוי מנבחרת הפליטים לנבחרת מונגוליה.

כזכור, באוגוסט האחרון, הג'ודוקא האיראני נאלץ להפסיד בכוונה כדי שלא להתמודד מול שגיא מוקי במשקל של עד 81 ק”ג באליפות העולם בג'ודו. ע"פ הדיווחים מולאי, אלוף העולם לשעבר, שהספיק בינתיים להיקלט בנבחרת הפליטים, טען לכל אורך הדרך כי התבקש על ידי קברניטי איגוד הג'ודו האיראני להפסיד בשלבים המתקדמים של התחרות זאת כדי להימנע ממפגש עם שגיא מוקי הישראלי. לפי הדיווחים, השלטונות באיראן הפעילו לחץ גם על משפחתו כדי שיפסיד בכוונה, וכך הוא אכן עשה.

כאמור, לאחר תקופה קצרה, שהתחרה תחת הטייטל של נבחרת הפליטים, מהערב יש לאלוף העולם לשעבר, מדינה חדשה לייצג.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו