"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איביץ': "אולי השגנו את השיא הזה במזל"

לאחר שבירת שיא עולמי לאי ספיגות מפתיחת העונה כולל שיא מקומי של טננבאום, מאמן מכבי תל אביב, עקץ • כעס במועדון על פסילת השער השני: "זה מטורף שדבר כזה קורה כשיש VAR" • ייני יחזור השבוע לאימונים

,עודכן
צילום: אנצ'ו גוש // איביץ', אמש בק"ש

שוערה של מכבי תל אביב, דניאל טננבאום, יחד עם הגנת הברזל שלו, שברו אתמול (שבת) שיא עולמי של משחקים ללא ספיגה מתחילת העונה וזה הזמן המתאים ביותר של הצהובים לסגור חשבון עם כל מי שזלזל בהם. "היה כייף שטננבאום שבר את השיא במשחק שהוא גם נותן הצלות", אמרו הבוקר בקריית שלום.

הצהובים לא אהבו לשמוע בשבוע שעבר את ההתבטאות מצד שחקנה של מכבי חיפה, מקסים פלקושצ'נקו, שטוען כי לאלופה היה הרבה מזל לאורך הדרך בכל המשחקים שהיא לא ספגה, ומי שהחליט לעקוץ בחזרה הוא המאמן ולאדן איביץ', שאמר לעיתונאים בציניות: "אולי השגנו את השיא הזה במזל".

איביץ', החמיא לשוער דניאל טננבאום ואמר עליו כי: "השיא הוא של כל הקבוצה ומגיע להם את כל הקרדיט. דניאל עשה התקדמות מאוד גדולה בשנה וחצי מאז שהגעתי. הוא היה השוער השלישי, הפך לשוער השני ועכשיו הוא השוער הראשון וזה מראה על תהליך נכון, במיוחד כשמדובר בשוער". טננבאום עצמו סיפר: "הייתי קצת בלחץ כששרקו את הפנדל שלא היה, אמרתי לעצמי אני אקח את הפנדל הזה, אבל בסוף הכל טוב ושמח על התוצאה שלנו. רוצה לשמור על רשת נקייה גם בדרבי".

טננבאום, אמש בק"ש. שיא מרשים // צילום: אנצ'ו גוש

לצד השמחה משני השיאים שהם שברו במכבי היו המומים מהחלטת השופט שלא לאשר את השער השני של יונתן כהן: "הקוון טען שיש גול, אז מה אין לו מילה במקרה כזה?", אומרים במכבי, "הזוי שלא אישרו את הגול, מכל זווית רואים ש-100 אחוז היה גול של יוני".

מי שהיה כעוס הרבה יותר בעניין הוא המאמן ולאדן איביץ': "אני לא רוצה להאשים אף אחד, אבל אני לא מבין למה פסלו לנו את השער. השופטים אמרו לנו שהם פסלו את הגול כי הכדור לא עבר את הקו, אבל בפועל 2 כדורים עברו את הקו לא אחד, זה מטורף שדבר כזה קורה כשיש VAR. ראיתי שידור חוזר של המהלך בפלאפון, ואני לא רוצה לדבר נגד השופטים, אבל ממה שראיתי זו הייתה סיטואציה מאוד ברורה והכדור עבר את הקו. יש טעויות, והפעם זה נגדי, אבל הטעויות האלה קורות נגד כל הקבוצות בארץ. מחר הטעויות האלה יעלו בשלוש נקודות לקבוצה אחרת. זה לא נורמלי מבחינתי שיש טעויות כאלה עם ה-VAR".

ייני. יחזור השבוע לאימונים // צילום: אורן בן חקון

בתוך כך, אלירן עטר נותר אתמול מחוץ לסגל מסיבות מקצועיות. הקפטן שרן ייני, שהיה פצוע מתחילת העונה וטרם שיחק, אמור להתחיל השבוע להתאמן באופן מלא, אחרי שבשבועיים האחרונים הוא הגביר קצב באימונים אך לא עשה אימונים מלאים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר