"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רשמית: ריק פיטינו חתם לשנתיים בפנאתינייקוס

המאמן האמריקאי, שבמקביל ידריך גם את הנבחרת הלאומית, חתם עד 2021 בקבוצת הפאר: "יש לי שחקנים נהדרים. מחכה לי חוויה גדולה"

,עודכן
צילום: אי-פי // ריק פיטינו. חזר ליוון

עכשיו זה גם רשמי, ריק פיטינו חתם הערב (שלישי) בפנאתינייקוס היוונית עד 2021, במקום ארגיריס פדולאקיס שפוטר. המאמן האמריקאי, שבמקביל יאמן גם את נבחרת יוון, ציין אחרי מעמד החתימה: "יש לי שחקנים נהדרים שאוכל לאמן, ובמקביל אוכל להיות קרוב לשחקני הנבחרת הלאומית. מחכה לי חוויה גדולה".

כאמור, אגדת האימון בכדורסל המכללות וחבר היכל התהילה חוזר למועדון היווני אותו אימן במחצית השנייה של העונה שעברה. זה קורה בדיוק מספר ימים אחרי שמונה למאמן נבחרת יוון אותה ידריך בטורניר הקדם אולימפי.

פיטינו הגיע לפנאתינייקוס בסוף דצמבר של העונה שעברה במקומו של צ׳אבי פאסקוואל והתקופה שלו ביוון נחשבה למוצלחת. האמריקאי הוביל את פאו למקום השישי בעונה הסדירה ביורוליג אך הפסיד ברבע גמר הפלייאוף לריאל מדריד. מעבר להצלחה המקצועית, המאמן האמריקאי שאימן פעם ראשונה באירופה התחבר מצוין למועדון, לאוהדים ולמדינה וזכה להערכה רבה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

☘ Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή@RealPitinoμέχρι το καλοκαίρι του 2021!#WelcomeBackCoach#WeTheGreens#paobc#panathinaikos#RickPitino#LicenceToRickpic.twitter.com/FtNiqNIRMH

— Panathinaikos BC (@paobcgr)November 26, 2019

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר