"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ריק פיטינו חוזר לפנאתינייקוס

האמריקאי בן ה-67 חוזר ליוונים אותם אימן במחצית השנייה של העונה שעברה לאחר שהירוקים נפרדו מארגיריס פדולאקיס

,עודכן
צילום: אי.פי // פיטינו. חוזר ליוון

ריק פיטינו חוזר לפנאתינייקוס. אגדת האימון בכדורסל המכללות וחבר היכל התהילה חוזר למועדון היווני אותו אימן במחצית השנייה של העונה שעברה. זה קורה מספר ימים אחרי אחרי שמונה למאמן נבחרת יוון וידריך אותה בטורניר הקדם אולימפי.

פיטינו הגיע לפנאתינייקוס בסוף דצמבר בעונה שעברה במקומו של צ׳אבי פאסקוואל והתקופה שלו שם נחשבה למוצלחת. הוא הוביל את פנאתינייקוס למקום השישי בעונה הסדירה ביורוליג והפסיד ברבע גמר הפלייאוף לריאל מדריד. מעבר להצלחה המקצועית, המאמן האמריקאי שאימן פעם ראשונה באירופה התחבר מצוין למועדון, לאוהדים ולמדינה וזכה להערכה רבה.

בקיץ ניסה הבעלים של הירוקים, דימטריס יאנאקופולוס להחתים אותו לעונה נוספת אבל המאמן סירב בגלל מה שהוגדר סיבות משפחתיות. פנאתינייקוס פיטרה באחרונה את מאמנה ארגיריס פדולאקיס לאחר הדחה מהגביע והפסד בית לאלבא ברלין ביורוליג. יאנאקופולוס הלך שוב על פיטינו והפעם הצליח לשכנעו. משחקו הראשון יהיה בשבוע הבא מול בסקוניה ביורוליג.

פיטינו בן ה-67 אישר את חזרתו למועדון בציוץ בטוויטר בו כתב: ״נרגש לחזור לפנאתינייקוס. שחקנים מדהימים לאמן. הדבר ישמור אותי קרוב לכישרון שיש בנבחרת הלאומית״.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר