"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אנחנו ראשונים, הכל תלוי בנו"

מתן חוזז שחנך אמש את קבוצת 'ספיישל מכבי ת"א' התייחס למאבק האליפות: "הליגה צפופה, נעשה הכל כדי לשמור על המקום הראשון" • על מאמנו ולאדן איביץ': "נותן הזדמנות שווה, השתלם לי להתעקש להישאר"

,עודכן
צילום: עמי שומן // חוזז וחברים. מרוצה מהבחירה להמשיך במכבי

בדומה לרוב הקבוצות מאזור המרכז ובהתאם להנחיות פיקוד העורף גם מכבי תל אביב ביטלה לפי שעה את כל הפעילות שהיתה מתוכננת להיום במתחם האימונים בקריית שלום.

אתמול עוד הספיקו הצהובים לחנוך את קבוצת 'ספיישל מכבי', בה מונים 18 ספורטאים בעלי מוגבלויות שונות, שיקבלו מעתה אימונים מקצועיים על בסיס שבועי במתקן האימונים של המועדון. הפרוייקט הוא בשיתוף עם ספיישל אולימפיקס ואמש כמה משחקני האלופה השתתפו באימון יחד עם אותה קבוצה.

אחד השחקנים הצהובים שלקח חלק בפעילות הוא מתן חוזז, שבמשחקים האחרונים מקבל את הקרדיט בהרכב מהמאמן ולאדן איביץ': "כנראה השתלם להתעקש להישאר במכבי. נכון שבתחילת שנה פחות שיחקתי אבל רציתי להישאר פה ולהילחם על המקום שלי ואני שמח שעשיתי את זה. האמת שלא היה שיקול ולא חשבתי בכלל על אופציה אחרת. ידעתי שאני נשאר בכל מחיר ולא משנה מה. אני שמח שעכשיו אני חלק כן מהקבוצה ויכול להשפיע".

חוזז הוסיף: "איביץ' נותן הזדמנות שווה למי שהוא חושב שמגיע לו ואיך שהוא רואה לפי המשחק וסוג השחקן שהוא צריך לשחק איתו. אנחנו משתדלים להסתכל יותר על עצמנו ולא היריבות (מכבי חיפה). יש העונה ליגה יותר צמודה וקבוצות יותר איכותיות. הליגה צפופה יותר. אנחנו מסתכלים על עצמנו ואנחנו במקום הראשון אז הדברים תלויים בנו ונעשה הכל כדי לשמור על המקום הראשון".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר