"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עירוני נהריה עלתה לרבע גמר גביע המדינה

בזכות התעוררות ברבע האחרון (0:15), הקבוצה של דני פרנקו גברה 68:78 על הפועל גליל עליון בכפר בלום • טראוויס ווריק נכנס לעניינים עם 15 נקודות

,עודכן
צילום: סוכנות ג'ני // שחקני נהריה מרוצים. בשמונה הגדולות

עירוני נהריה היא העולה הראשונה לרבע גמר גביע המדינה אחרי 68:78 הערב (מוצ"ש) על הפועל גליל עליון בכפר בלום.

כמו בכל משחקיהם העונה, גם מול היריבה מהליגה הלאומית, הסגולים התקשו במרבית שלבי המשחק, אבל השיגו את הניצחון בזכות ריצת 0:15 ברבע האחרון.

אומנם מדובר בקבוצה מהליגה השנייה, אבל דני פרנקו והצוות יכולים להיות מעודדים מכמה פרמטרים התקפיים, שהיו הצד החלש שלהם מפתיחת העונה - עשר שלשות ב-47 אחוזים ושישה שחקנים בספרות כפולות, כולל טראוויס ווריק שקלע 15 נקודות (4 מ-8 מחוץ לקשת) ובקבוצה מקווים שזה יהיה המשחק שיכניס אותו לעניינים. ההגנה כמובן עבדה פעם נוספת ובשלושה רבעים שמרה את היריבה על פחות מ-20 נקודות.

בגליל עליון שלושה שחקנים קלעו בספרות כפולות – ווין לנגסטון, די ג'יי שארפ ורון סבג, אבל ללא המנהיג והקפטן גוני יזרעאלי היא כנראה לא יכולה לנצח קבוצה מליגה בכירה יותר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר