"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לופטגי סוף סוף מפרגן: "דאבור עשה את העבודה"

החלוץ הישראלי של סביליה, שכבש צמד ובישל פעמיים ב-2:5 מול דודלאנז', זכה למחמאות ממאמנו: "מונס היה טוב מאוד, נהדר שהצלחנו להבטיח את המקום הראשון בבית"

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // דאבור מבקיע את הראשון שלו במדי סביליה. מחמאות מקיר לקיר

מונס דאבור, החלוץ הישראלי של סבילה סוף סוף קיבל אתמול (חמישי) הזדמנות בהרכב הפותח מול דודלאנז' במפגש הבתים בליגה האירופית (2:5), והחזיר לג'ולן לופטגי עם פתיחת משחק מצוינת במהלכהבישל פעמיים והבקיע צמד בכורה במדי הקבוצה האנדלוסית.

דאבור, שהגיע ל-130 שערים כליגיונר, והעלה את מאזנו ל-23 שערים במפעלים האירופיים, 2 יותר מערן זהבי, הצליח בסיום לסחוט לא מעט מחמאות, חלק מהן, תתפלאו של מאמנו ז'ולן לופטגי.

"דאבור עשה את העבודה והיה טוב מאוד במשחק, גם רוני לופז ומוניר נראו מצוין", אמר המאמן הספרדי, "אני מרוצה מהניצחון הזה. היינו מרוכזים, לא זלזנו ביריבה, והשגנו ניצחון חשוב. עכשיו אנחנו עם הראש בדרבי נגד בטיס. הקבוצה עשתה את הדברים בצורה נכונה. המטרה שלנו הייתה להשיג שלוש נקודות כדי להבטיח את המקום הראשון בבית והצלחנו לעשות את זה".

גם בתקשורת הספרדית, דאבור זכו למחאות וללא מעט אזכורים. "במארקה" נכתב כי "מוניר ודאבור קנו את הכרטיס לשלב הבא בליגת האירופית". ב"אס" צוין כי דאבור למצטיין של המשחק עם צמד ושני בישולים והוסיפו כי מדובר בישראלי הראשון שכובש עבור האנדלוסים במפעלים האירופיים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר