"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נכנסה לכושר: ריאל ניצחה 60:75 את הכוכב האדום

יורוליג: הבלאנקוס חיברו ניצחון רביעי ברציפות בזכות 16 נקודות של יול • אולימפיאקוס המקרטעת הובסה 86:67 על ידי אנאדולו • חימקי מוסקבה גברה בחוץ, 73:87 על זניט

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // סרחיו יול מככב בבלגרד, הערב מול הכוכב האדום

חוץ מההצגה הגדולה של מכבי ת"א בהיכל על ראשה של אלבה ברלין, המחזור השביעי ביורוליג נמשך הערב (חמישי) עם ארבעה משחקים נוספים.

ריאל מדריד הצליחה להרשים עם 60:75 על הכוכב האדום בבלגרד. הספרדים, שפתחו את העונה עם שלושה הפסדים מפתיעים, חיברו ניצחון שני רצופים הרבה בזכותו של סרחיו יול, שהוביל עם 16 נקודות. רודי פרננדס קלע 12 לאורחת, וולטר טבארס סיים עם 11 נקודות, 9 ריבאונדים ו-5 חסימות. בצד השני, המארחת שצללה למאזן 5:2 קיבלה 17 נקודות מבילי בארון.

אחרי ההפסד בשישי שעבר למכבי ת"א, אולימפיאקוס המקרטעת הובסה 86:67 על ידי אנאדולו אפס בבית. וסילי מיציץ' קלע 27 נקודות לזכות הטורקים, שעשו את ההבדל הגדול בזכות רבע שני נהדר בו רצו ל-12:32. שיין לארקין קלע 24 ואסף 6 ריבאונדים. ברנדון פול הוביל את המפסידה עם 15 נקודות. יורגוס פרינטזיס קלע 14, שלא בדיוק הועילו.

חימקי מוסקבה גברה בחוץ, 73:87 על זניט סנט פטרסבורג, שעלתה למאזן 2:5. דווין בוקר עשה את ההבדל עם 20 נקודות ו-7 ריבאונדים, אלכסיי שבד קלע 19 עבור האורחת. אוסטין הולינס קבר 25 נקודות עבור המפסידים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר