"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אופוריה בבית"ר: "הפרשנים ימשיכו לקשקש, ואנחנו נמשיך לעבוד"

שביעות רצון במועדון מהניצחון השלישי ברציפות (0:2 על בני יהודה) • "עלי מוחמד - כוכב בסדר גודל שונה", אמר גורם בקבוצה • שלומי אזולאי: "אתן הכל על המגרש עבור רוני לוי, שתמיד נותן לי גיבוי" • המאמן על השינוי: "אין ספק ששילמנו ביוקר על הפציעה של אוחנה"

,עודכן
צילום: דני מרון // בית"ר ירושלים חוגגת ניצחון על בני יהודה, אתמול בבלומפילד

היופי שבכדורגל הוא שדברים יכולים להתהפך ממשחק למשחק. קחו לדוגמה את בית"ר ירושלים, שהמאמן שלה, רוני, ספג העונה קריאות תתפטר כמעט בכל המשחקים הראשונים של העונה ולפתע אחרי שלושה ניצחונות רצופים, האוהדים לא הפסיקו לקרוא בשמו.

אם הדוגמה הזאת לא מספקת אתכם, שימו לב מה קרה אחרי הניצחון של הירושלמים על בני יהודה. אוהדים של בית"ר, חלקם מארגון 'לה פמיליה', הזמינו אמש את הבעלים משה חוגג, יחד עם בנו, לארוחה משותפת במסעדה כסוג של תיקון/פיצוי על התקרית המכוערת אחרי הניצחון בקריית שמונה, שבה אשתו וילדו של חוגג הותקפו באופן מילולי. האוהדים הניפו את בנו של חוגג באוויר.

ובחזרה לעניינים מקצועיים, בקבוצה היו שבעי רצון משער הבכורה של עלי מוחמד, אבל בעיקר מהיכולת הטובה והדומיננטיות שהקשר הציג במרכז המגרש. "עלי מוחמד זה כוכב בסדר גודל אחר", אומר גורם בבית"ר, "אי אפשר לקחת ממנו את הכדור. הוא מחלץ מדהים. שעלי משחק ככה וגארסיה מביא את האיכויות שלו אנחנו קבוצה סופר איכותית".

בבית"ר גם החמיאו לכל שחקני ההגנה, שלא ספגה כבר משחק שלישי ברציפות, אבל במקביל לא שכחו את לעקוץ את חלק מהפרשנים, "העיקר אנחנו מנצחים רק קבוצות קטנות ורק קבוצות במשבר. שימשיכו לקשקש ואנחנו נעבוד בשקט ונביא את התוצאות", אמר גורם בקבוצה.

נושא שהפריע לאחרונה לירושלמים היה קריאות הבוז שספג החלוץ שלומי אזולאי, שבבלומפילד התחלפו בקריאות עידוד אחרי השער הנהדר שהוא הבקיע. "הקהל עודד אותי נגד בני יהודה יותר מתמיד בגלל מה שקרה שבוע שעבר ששרקו לי בוז וזה נתן לי כוח", סיפר אזולאי, "אם או בלי בוז אני עולה למגרש ולא שומע כלום. באמת שלא שמתי לב למה שקרה שבוע שעבר עד שקראתי יום למחר באינטרנט. כשקראתי זה ביאס אותי אבל אוהדים התקשרו אליי וחיזקו אותי".

עלי מוחמד חוגג. היה אחראי לשער השני // צילום: דני מרון

על הקרדיט שקיבל במשך תקופה ארוכה מרוני לוי אמר אזולאי: "רוני נתן לי גיבוי מעל ומעבר גם בתקופות פחות טובות שלי. הוא מאוד מעריך אותי ואני אתן בשבילו הכל על המגרש ורואים את זה מהדקה הראשונה שאני משחק ועד שאני יוצא. אני מאוד מעריך את זה ומקווה רק להמשיך להחזיר לו על למגרש". לוי עצמו החמיא לחלוץ ואמר: "שלומי אזולאי אחד השחקנים הכי מוכשרים שאימנתי, אני מאוד מאמין בו ובטוח ביכולת שלו וחושב שהוא עוד יכול להיות הרבה יותר טוב כי הוא שחקן ברמה מאוד גבוהה".

על היכולת של הקבוצה אמר אזולאי: "זה שאנחנו לא סופגים זה הכי חשוב. ברגע שאנחנו לא סופגים אנחנו מקבלים יותר ביטחון בהתקפה וזה בא לידי ביטוי. אם נמשיך להיות חזקים, לצבור ביטחון ולא נקבל גולים, העתיד יהיה טוב. לא חושב שאפשר לזלזל בקבוצה שמנצחת שלוש או ארבע אפס בליגה הזאת ולא משנה נגד מי שיחקנו. בני יהודה זו קבוצה שגם הגדולות לא מצליחות לנצח אותה והיה מאוד חשוב לנו לנצח אותם והניצחון הזה יכול לתת לנו דחיפה".

המאמן רוני לוי התבקש לשים את האצבע על השינוי שעברה הקבוצה והסביר כי: "עשינו הכנה נהדרת ואז הגיעה הפציעה של מיכאל אוחנה שעשתה לנו טראומה. מיכאל היה שחקן מרכזי, מוביל, וכנראה הפציעה שלו עשתה לנו נזק בשבועות הראשונים כי תרגלנו סגנון משחק, בנינו עליו כי הוא אחד הטובים בארץ ואז פתאום אתה צריך לשנות הכל. שילמנו קצת מחיר על הפציעה כי דברים הלכו קשה אבל גם עכשיו יש עוד מה להשתפר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר