"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עוד חוזר הניגון

א.א.ק אתונה שתגיע הערב (19:30) לארנה כבר ניצחה בירושלים ב-13 הפרש בעונה שעברה ופגעה במסע של האדומים אל עבר הפיינל פור של ליגת האלופות • השנה היא מחוזקת בקית' לנגפורד, מרקוס סלוטר וקנדריק המוכרים לנו היטב

,עודכן
צילום: ליגת האלופות של פיב"א // קית' לנגפורד. מבכירי השחקנים במפעל

א.א.ק אתונה שתתארח הערב אצל הפועל ירושלים במחזור השני בגביע האלופות של פיב"א היא הקבוצה ששינתה לירושלים את העונה שעברה ואולי מנעה מהפיינל פור להגיע לארנה. גם בעונה שעברה הן היו באותו בית. ירושלים ניצחה באתונה ב-4 הפרש, אבל היוונים ניצחו בארנה ב-13. בזכות היתרון בהפרשים א.א.ק סיימה בראשות הבית, וירושלים סיימה שנייה ובכך הסתבכה ברבע הגמר מול טנריף החזקה. גם העונה סיכויים סבירים שהן ייאבקו על ראשות הבית.

גביע האלופות של פיב"א הוא הבית של הקבוצה מאתונה, היא מהקבוצות הכי מזוהות איתו ואחת מ-10 הקבוצות היחידות שהופיעו בכל ארבע העונות שהוא קיים. היא מדורגת שניה אחרי טנריף במדד המשוקלל של ההופעה במפעל, הרבה בזכות הזכייה שלה בגביע ב-2018.

א.א.ק מיקמה את עצמה בשנים האחרונות כקבוצה מספר 3 ביוון אחרי פנאתינייקוס ואולימפיאקוס, אך לאור הוואקום שנוצר העונה בכדורסל היווני, א.א.ק קוצה לתפוס את המשבצת של אולימפיאקוס שמשחקת בליגת המשנה. הבעיה היא שפתיחת העונה שלה בליגה המקומית מפתיעה לרעה עם ניצחון אחד בארבעה משחקים. בכל זאת עפ"י הסגל, הכישרון והניסיון, יש לה את הפוטנציאל להיות גורם משמעותי בצמרת הגבוהה.

קנדריק ריי. נשאר עם גופייה צהובה // צילום: ליגת האלופות של פיב"א

לוקה באנקי שלא הגיע בעונה שעברה לפיינל פור האירופי ולא לגמר הפלייאוף המקומי פינה את מקומו על הקווים לכוכב העולה בתחום האימון בכדורסל היווני - אליאס פאפאתיאודורו. מבית היוצר של פאוק סלוניקי וברזומה שלו הצלחה עצומה בנבחרות הצעירות וזכיה באליפות אירופה לנוער ב-2015 ובאליפות עד גיל 20 ב-2017 כשהוא מנצח בגמר את ישראל ואת עודד קטש יריבו הערב. הוא גם סיים במקום רביעי באליפות העולם עד גיל 19 כשבנבחרת שלו משחק טיילר דורסי ממכבי ת"א.

שם גדול בסגל מאתונה הוא הפורוורד הליטאי יונאס מאסוליס עם 12 שנות יורוליג בקבוצות כמו פנאתינייקוס וריאל מדריד. בא.א.ק לא פחות משלושה אקסים של הליגה הישראלית בראשם קית' לנגפורד אקס מכבי ת"א, פעמיים מלך הסלים של היורוליג. לצידו משחקים גם אקס ירושלים הסנטר מרקוס סלוטר, וקנדריק ריי שהיה בחלק הראשון של העונה שעברה ביד אליהו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר