"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המושיע? המילטון חתם בהפועל

ג'ורדן המילטון (29, 2.01 מ'), ששיחק בעבר באן.בי.אי וב-2018 בהפועל חולון, חתם על חוזה בשורות האדומים עד סיום העונה • דזי רודריגס או מלקום גריפין צפויים לשלם את המחיר

,עודכן
צילום: הפועל ת"א // המילטון. יציל את האדומים מפתיחת העונה הנוראית?

פתיחת העונה הרעה עשתה את שלה. הפועל תל אביב החתימה היום (רביעי) את הפורוורד האמריקני ג'ורדן המילטון (29, 2.01) על חוזה עד סיום העונה.

בעברו שיחק המילטון 151 משחקים באן.בי.אי - דנבר נאגטס, לוס אנג'לס קליפרס, יוסטון רוקטס ובניו אורלינס פליקנס.

בשנת 2018 הגיע לישראל ושיחק בהפועל חולון במקומו של גלן רייס ג'וניור והעמיד ממוצעים של 17.7 נקודות למשחק יחד עם יותר משבעה כדורים חוזרים.

בעונה שעברה שיחק בברשיה מהליגה האיטלקית, שהשתתפה גם ביורוקאפ. המילטון קלע כ-14 נקודות ולקח 6 ריבאונדים בממוצע בכל המסגרות.

הפורוורד יצטרף לאימוני הקבוצה בימים הקרובים, לאחר שיסיים את חלקו בסדרת הגמר בליגה ברפובליקה הדומיניקנית. עדיין לא ברור מי יפנה את מקומו, מלקולם גריפין או דזי רודריגז.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר