"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הכרעות באוקטובר: ירושלים מתכוננת לא.א.ק ומכבי

האדומים מרוצים מה-55:85 המרשים מול עירוני נהריה ומתכוננים לשני משחקים גדולים בשבוע הקרוב • קטש: "באירופה כל משחק קובע" • פלדין: "א.א.ק – אחד המשחקים החשובים של העונה" • צפו בתקציר

,עודכן
צילום: לירון מולדובן // קטש, אמש בארנה

עם מאזן מושלם בכל המסגרות, כולל בגביע ווינר, הפועל ירושלים מרוצה מאוד מפתיחת העונה. אתמול (שבת) היא פירקה 55:85 את עירוני נהריה, שסומנה עד לפני כשבוע, כאחת הקבוצות הטובות בליגה.

שביעות הרצון גם נבעה מההופעה הטובה במשחק הרשמי הראשון העונה בארנה לעיני 6,144 אוהדים. במועדון מאמינים שהיכולת והניצחונות יגרמו ליותר אוהדים להגיע במשחקים הבאים. "האוהדים אחראים לכמה מהניצחונות בתקופה שלי פה", סיפר ג'יימס פלדין לאחר המשחק, "רצינו לנצח במשחק הראשון בבית מול העיניים שלהם. אני קורא להם להגיע ברביעי".

פלדין מתכוון כמובן למשחק מול א.א.ק אתונה (רביעי, 19:30). בירושלים זוכרים היטב את ההפסד הביתי לקבוצה היוונית בעונה שעברה, הפסד שגרם להם לאבד את ראשות הבית ובדיעבד ייתכן כי מנע מהם את העלייה לפיינל פור. "מחכה לנו משחק גדול, אחד החשובים של העונה", הוסיף הכוכב המנוסה.

גם המאמן עודד קטש הסתכל על מה שמצפה לו ולשחקניו בהמשך השבוע: "מצפה לנו שבוע מאתגר עם שני משחקים מול א.א.ק ומכבי ת"א (ראשון, 27.10). נצטרך להיות יותר טובים כדי לנצח במשחקים האלה. באירופה כל משחק קובע ואנחנו זוכרים שכל משחק גם יכול לקבוע את הביתיות, אם כי עדיין מוקדם לדבר על זה".

במבט למשחק ברביעי: בר טימור שלא קיבל אפילו שנייה מול באנביט ביום רביעי האחרון, נבחר לשחקן המצטיין מול נהריה, והוא מקווה שיכולתו בליגה תשכנע את קטש לתת לו הזדמנות גם באירופה. אייזאה קאזינס ששותף עד כה רק במשחק בטורקיה ולא נראה טוב, עשוי לקבל הזדמנות נוספת, אולי אחרונה. אם לא יגלה שיפור משמעותי ביכולתו, לא ברור מה יעלה בעתידו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר