"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אעשה הכול כדי לשנות את מצבי"

לאחר שאיבד את מקומו בהרכב הראשון של ברצלונה, איבן ראקיטיץ' בראיון: "לא במועדון כדי להתהלך בעיר וליהנות מהים"

,עודכן
צילום: Gettyimages // ראקיטיץ'. ינסה לשנות את מעמדו

איבן ראקיטיץ' הגיע לברצלונה לפני 5 שנים והפך לאחד הקשרים הטובים ביותר בעולם. כבר בעונתו הראשונה זכה עם ה'בלאוגרנה' בטרבל היסטורי ואשתקד היה השחקן שרשם הכי הרבה הופעות במועדון. השנה עם הגעתם של ארתור ופרנקי דה יונג הצעירים, הקשר הקרואטי לא מקבל כמעט דקות ממאמן בארסה, ארנסטו ואלוורדה וכעת הוא מגיב לסיטואציה הקשה אליה נקלע.

ראקיטיץ' אמר במסע"ת: “המצב שלי קשה ומביך. אני רוצה לשחק בבארסה ולא להיות רק חלק מהקבוצה. אני אעשה כל שביכולתי כדי להפוך את המצב, יש לי כאן חוזה לעוד שנתיים ואין מקום טוב יותר מכאן, זה המועדון הגדול בעולם, אבל אני כאן כדי לשחק ולא כדי להתהלך בעיר וליהנות מחוף הים. כולם יודעים שהיו לי הצעות מעוד קבוצות אבל נלחמתי כדי להישאר. אני רוצה להודות לאוהדים על התשואות שקיבלתי נגד סביליה”.

הקרואטי סיפר כי בקיץ היה קרוב למעבר ליובנטוס: “כריסטיאנו רונאלדו צלצל אליי ועודד אותי להצטרף ליובה, כולם שם כבר חשבו שאגיע אבל בסוף העסקה לא קרתה בגלל פערים כספיים”.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר