"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בשעה טובה: 0:2 לקריית שמונה על מ.ס אשדוד

הקבוצה של מסאי דגו סוף סוף השיגה ניצחון בכורה בליגת העל • דיניז (13) הבקיע ראשון בנגיחה, ג'יימס הכפיל בדחיקה בדקה ה-21 • שני אדומים נשלפו למארחים (גל שיש ואמיר בן שמעון), ואחד לאורחת (גיל כהן)

,עודכן
צילום: סוכנות ג'ני // ג'יימס חוגג את השני של קריית שמונה, הערב

איש המשחק בניצחון הבכורה בליגה של עירוני קרית שמונה היה דווקא ה-VAR. בזכות המערכת הטכנולוגית נפסל בצדק שער בנבדל של דין דוד וגם אשדוד נותרה בעשרה שחקנים בשל הרחקה של גיל כהן אחרי התערבות הVAR.

המארחת תרגמה את היתרון המספרי שלה לשני שערים קלים של דינייז ואדניי, ואם שחקני ההתקפה שלה היו קצץ יותר מרוכזים התוצאה הייתה גם גבוהה יותר.

במחצית השנייה ק"ש נסוגה לאחור וניסתה לשמור על התוצאה כמעט בכל מחיר, הורחקו לה שני שחקנים, שיש (גם המהלך הזה נבדק ב-VAR) ובן שמעון, אבל אשדוד הייתה חלשה וגם שחקן החיזוק שלה, יאקוב סילבסטר לא הצליח להושיע אותה בהופעת הבכורה והיא הפסידה לראשונה העונה.

קריית שמונה חוגגת מחצית ראשונה נהדרת, הערב // צילום: סוכנות ג'ני

שרידן בפעולה. מחצית ראשונה נהדרת // צילום: סוכנות ג'ני

קריית שמונה:דזוגאס ברטקוס, אורי צעדון, מרקוס דיניז, עידן נחמיאס, גל שיש, עומר לקאו, שי גולן, ג'יימס אדני, איסמעיל ריאן, מוחמד שכר, קיליאן שרידן.

מ.ס. אשדוד:רועי משפתי, בנצי מושל, ניר ברדע, טימותי אוואני, גיל כהן, לאונרדו אווסו, רועי גורדנה, פיראס אבו עקל, יעקב בריהון, דין דוד, שובל גוזלן.

מסאי דגו. בדרך לניצחון ראשון העונה // צילום: סוכנות ג'ני

מהלך המשחק

12': כרטיס אדום לגיל כהן, שהשאיר את האורחים בעשרה שחקנים. גיל כהן ביצע עבירה על שרידן על סף הרחבה, לאחר החלטת VAR השופט שלח אותו החוצה

13': גול!! 0:1 לעירוני קריית שמונה. איסמעיל ריאן הרים גובה ודיניז כבש את שער היתרון

21': גול! 0:2 לעירוני קריית שמונה מוחמד שכר העביר כדור רוחב וג'יימס דחק מקרוב פנימה

41': איסמעיל ריאן בעט בצורה טובה אך החלוץ פספס את המסגרת

45': בעיטה חופשית לאורחים: שגיב יחזקאל בעט למסגרת וברטקוס לא התקשה לעצור את הסכנה

64': כרטיס אדום לגל שיש, שהשאיר את המארחת בעשרה שחקנים אחרי כניסה לא ספורטיבית בדין דוד

68': חילוף באשדוד: שלומי אזולאי נכנס במקומו של פיראס אבו עקל

71': שלומי אזולאי בעט בעיטה, שנהדפה על ידי ברטקוס

88': כרטיס אדוםגם לאמיר בן שמעון בעקבות עבירה גסה מאחור

גיל כהן רואה את האדום. אשדוד נשארה בעשרה שחקנים // צילום: סוכנות ג'ני

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר