"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אוסטריה: צעיר רצח את זוגתו ומשפחתה

צעיר תושב העיירה קיצביל ירה למוות ודקר את זוגתו לשעבר, בבני משפחתה ובבן זוגה החדש • ראש העיר: ״מעולם לא חווינו טרגדיה כה נוראה"

,עודכן
זירת הרצח בעייירה קיצביל // צילום: איי.אף.פי // זירת הרצח בעייירה קיצביל // צילום: איי.אף.פי

עיירת הקיט והסקיהאוסטרית, ההררית והציורית, קיצביל - הסמוכה לעיר זלצבורג ונחשבת ל״גן העדן של הרי טירול״, הפכה אתמול בימה לטרגדיה נוראה, כשצעיר מקומי בן 25 רצח משפחה שלמה בגלל קנאה לחברתו לשעבר.

הרוצח ירה למוות בארבעת בני משפחתה של חברתו לשעבר ובבן זוגה החדש בשעת בוקר מוקדמת ולאחר מכן ניגש לתחנת המשטרה והסגיר את עצמו באומרו: ״זה עתה רצחתי חמישה בני אדם״. הוא מסר לידי השוטרים את האקדח ששימש אותו לטבח וכן סכין.

הרוצח יצא לבלות ביום שבת בלילה, ובמהלך הבילוי נתקל בחברתו לשעבר, בת ה-19, ממנה נפרד לפני חודשיים. במהלך המפגש המקרי התפתחה מריבה בין בני הזוג לשעבר. כמה שעות לאחר מכן הגיע הרוצח לביתה של חברתו לשעבר, הוכנס ע״י אבי הבחורה, ניהל חילופי דברים קשים עם האב ועם החברה לשעבר ונדרש לעזוב את המקום.

איש מז"פ סמוך לחלון דרכו חדר הרוצח // צילום: איי.פי

הוא הלך לביתו, לקח אקדח שהיה שייך לאחיו, חזר לבית חברתו לשעבר, ירה למוות באביה, באמה, באחיה ולאחר מכן פנה להרוג את חברתו לשעבר ובן זוגה ששהו באגף צמוד לבית המשפחתי.

השניים הסתגרו בחדר בו שהו, אך הרוצח הצליח לחדור למקום ממרפסת וביצע את זממו. מאחר שהרוצח חי בבית זה מספר חודשים, הוא ידע בדיוק היכן נמצאים בני המשפחה בשעת בוקר מוקדמת זו וחיסל אותם במיטותיהם. ראש העיירה, קלאוס וינקלר, הגיב על הטבח באומרו: ״מעולם לא חווינו טרגדיה כה נוראה בקיצביל״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר