"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כספי לחבריו: "צריך לדעת לנצח"

במכבי ת"א מאוכזבים מהפסד לחימקי (89:83) בפתיחת היורוליג, והקפטן הצהוב הבהיר: "צריכים להבין שאנחנו במועדון גדול" • טאריק בלאק: "גאה בחברים שנלחמו, אני אופטימי" • האנטר: "יש עוד עונה ארוכה לפנינו"

,עודכן
צילום: אודי ציטיאט // כספי. הצהובים מתסוכלים

מכבי תל אביב תחזור היום (שישי) לישראל מאוכזבת אחרי ההפסד 89:83 לחימקי מוסקבה במחזור הפתיחה של היורוליג.

לא כך ציפו הצהובים להתחיל את העונה האירופית. המאמן יאניס ספרופולוס לא אהב את ההגנה של שחקניו שספגו 48 נקודות במחצית הראשונה והעיר על כך גם בהפסקת המחצית וגם בסיום המשחק. המאמן היווני של הצהובים נשאל לגבי מיעוט הדקות של ג'ון דיברתולומיאו, שהצטיין בזמן שהיה על המגרש ובכל זאת שותף רק ברבע האחרון והסביר כי חשש לתת לו יותר דקות בגלל ההרכבים הגבוהים של היריבה.

"פספסנו פעולות בסיסיות והיו לנו איבודים טפשיים", אמרו באכזבה במכבי, "כדורים הסתובבו סביב הידיים ולא לקחנו אותם. נצטרך להרים את הראש וללמוד מזה לקראת ההמשך".

עומרי כספי ניסה להבהיר לחבריו איפה הם נמצאים: "אנחנו צריכים להבין שאנחנו נמצאים במועדון גדול וצריך לדעת לנצח משחקים כאלה".

טאריק בלאק, שהיה המצטיין במשחק עם 17 נקודות ו-23 נקודות מדד, אמר בסיום: "זה היה משחק קשה שנלחמנו בו. אני ממש גאה בכל החבר'ה על האופן בו הם נלחמו עד הסוף. יש לנו הרבה דברים שאנחנו יכולים לתקן, דברים קטנים לעשות טוב יותר בהגנה ובהתקפה. אנחנו יודעים שאנחנו יכולים לעשות את זה. אני מאוד אופטימי לגבי העתיד של הקבוצה הזו כי אנחנו יכולים להיות טובים מאוד, אני רואה שיש לנו הרבה פוטנציאל. עכשיו התפקיד שלנו לעבוד כדי לממש את הפוטנציאל הזה".

אותלו האנטר, חברו לקו הקדמי, שגם גילה יכולת לא רעה, שמר גם הוא על אופטימיות: "הראינו כמה דברים חיוביים במשחק הזה לצד כמה דברים שאנחנו צריכים לשפר. אני גאה באיך שנשארנו ביחד והמשכנו להילחם עד הסוף. הראינו לב וזה מה שחשוב. היה לנו סיכוי לנצח, אם היינו לוקחים עוד כמה ריבאונדים בהגנה ושומרים יותר טוב על הכדור, אבל צריך לזכור שיש עוד עונה ארוכה לפנינו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר