"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זעזוע במכבי - עטר וכהן מחוץ לסגל

המשחק בין מכבי ת"א לבין מכבי חיפה במוצ"ש (20:30) בבלומפילד - שצפוי לראשונה מאז פתיחתו המחודשת להיות מלא, מריח כמו משחק בין שתי הטוענות הרציניות ביותר לכתר • איביץ' החליט להדיח מהסגל את החלוץ איתו הוא נמצא במתיחות תקופה ארוכה ואת קשר הנבחרת

,עודכן
צילום: עמי שומן // עטר. המתיחות עם איביץ' נמשכת

בשנים עברו משחק בין מכבי ת"א למכבי חיפה הוגדר כקלאסיקו של הכדורגל הישראלי. לנוכח פערי הרמות בין הקבוצות בעונות האחרונות, המפגש שאמור היה להיות מסקרן אפילו לא זכה לתואר "משחק עונה".

אבל המשחק בין הקבוצות במוצ"ש בבלומפילד - שצפוי לראשונה מאז פתיחתו המחודשת להיות מלא - מריח כמו משחק בין שתי הטוענות הרציניות ביותר לכתר. אם אכן כך, בסיבוב הבא נוכל להכריז רשמית על חזרתו של הקלאסיקו הישראלי.

בין שמכבי ת"א ומכבי חיפה ירוצו ראש בראש עד הסוף ובין שלאו, מדובר במשחק עם הרבה יוקרה. בהתאם לכך, מאמן האלופה ולדימיר איביץ' הדגיש לשחקניו במהלך השבוע שוב ושוב כי "המשחק הזה הוא הדרבי שלנו. גם אנחנו וגם הם רוצים לזכות באליפות העונה". במועדון בטוחים: "אם ננצח את מכבי חיפה - נחזיר את כוח ההרתעה שלנו".

הצהובים מודעים לטירוף שיש בחיפה סביב המשחק, בעיקר לאור פתיחת העונה הטובה של הירוקים, ואולי גם בשל היכולת הדלה שהם עצמם מציגים. אבל בקריית שלום לא נגררו להתנצחות תקשורתית סביב הפייבוריטית. "מבחינתי מכבי חיפה יכולה להיות פייבוריטית, זה לא מעניין", אמר אתמול דור מיכה, "אנחנו מודעים לחשיבות המשחק ויודעים מה צריך לעשות. נגיע בכל הכוח".

נראה שאיביץ', שהזהיר את שחקניו מניקיטה רוקאביצה ומצ'ארון שרי, יבצע כמה שינויים בהרכב. המגן אנריק סבוריט צפוי לפתוח במקום אופיר דוידזאדה שאכזב במשחק האחרון מול הפועל כפ"ס. דור פרץ סיים את עונש ההרחקה ואמור לשוב ל־11. גם ניק בלקמן הובא בחשבון, וייתכן שיועדף על פני צ'יקו אופואדו. השוער אנדראס יאניוטיס ימשיך להיעדר בשל הפציעה בקרסול, ובין הקורות יפתח שוב דניאל טננבאום. היום (שישי) החליט המאמן הסרבי להשאיר מחוץ לסגל למשחק את החלוץ אלירן עטר, איתו הוא נמצא במתיחות כבר תקופה ארוכה ואת קשר הנבחרת, יהונתן כהן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר