"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"רוצים ליצור סיפורים חדשים"

ליגת האלופות חוזרת הערב ויורגן קלופ וליברפול מוכנים להתחיל במסע ההגנה על התואר: "אנחנו לא הכי טובים באירופה, אבל הכי טובים ברגעים הנכונים" • ליאו מסי יחזור לסגל ברצלונה מול דורטמונד: "המפעל הכי מיוחד"

,עודכן
צילום: אי.אף.פי // קלופ באימון המסכם. ליברפול מוכנה לנאפולי

זהו לא רק יום חג לדמוקרטיה הישראלית, אלא גם יום חגו של הכדורגל האירופי, כי החל ב-19:55 ליגת האלופות, המפעל המרגש ביותר ביבשת, ייצא לדרך.

נאפולי – ליברפול (22:00, ספורט 5 פלוס)

ליברפול שתתארח למשחק חוץ קשה מול נאפולי (22:00) – אותה היא מכירה היטב מהעונה שעברה – תתחיל הערב במסע שלה להגן על התואר. אלופת אירופה פתחה את העונה בצורה מושלמת בליגה עם 5 ניצחונות ב-5 משחקים, והערב היא תקווה להמשיך באותה דומיננטיות כדי לפתוח את שלב הבתים ברגל ימין.

"אתם לא מתארים לעצמכם כמה זה היה קל לחזור לשגרה אחרי כל החגיגות", סיפר יורגן קלופ, "ברגע שיש לך את האופי הנכון זה כלל לא קשה. אם מישהו היה משתגע, לוקח סמים וקונה 15 מכוניות כי הוא זכה עכשיו בליגת האלופות, לא היה לי דרך לעזור לו. אבל אנחנו לא כאלה, אנחנו רוצים ליצור עוד סיפורים שנוכל לזכור בעתיד, לא רק את הסיפור הזכייה של העונה שעברה".

גם הקפטן ג'ורדן הנדרסון ניסה לסביר כי שאננות לא נמצאת בלקסיקון של האדומים ממרסי סייד: "אני לא חושב שניתקל בבעיה בקבוצה בפן הזה. תמיד היינו רעבים לעוד, אנחנו תמיד רוצים ומרגישים שאפשר להשתפר. הכל אפשרי".

המאמן הגרמני נשאל האם ליברפול היא הקבוצה הטובה ביבשת וסיפק תשובה לא שגרתית: "ליברפול לא יכול להיות הקבוצה הטובה באירופה, בגלל שמנצ'סטר סיטי היא הקבוצה הטובה בעולם. ככה שמעתי. אנחנו לא הכי טובים, אבל אנחנו טובים ברגעים הנכונים".

למרות החששות ממצבו הבריאותי של המגן אנדרו רוברטסון, קלופ בטוח כי הוא יהיה כשיר להתמודדות הערב.

בורוסיה דורטמונד – ברצלונה (22:00, ספורט 5)

מסי. צפוי לעלות מהספסל הערב // צילום: אי.פי

גם ברצלונה תחל את קמפיין האלופות שלה במשחק חוץ קשה בסיגנל אידונה פארק של דורטמונד. ליאו מסי שלא שיחק מאז ה-5 באוגוסט יחזור לסגל של בארסה אך אינו צפוי לפתוח.

"ליגת האלופות זה מפעל מאוד שוויוני וקשה מאוד לנצח, לכן זה באמת תחרות מאוד מיוחדת. לא יצא לי לשחק מול דורטמונד בעבר, אבל אין לי ספק שתהיה אווירה טובה", אמר הפרעוש לאתר אופ"א.

מן העבר השני מרקו רויס, דווקא היה רוצה לראות את מסי פותח בהרכב. "בוודאי שאני רוצה שהוא ישחק. מדובר בשחקן הטוב בעולם, כולנו מסכימים על זה, כך שאשמח להתמודד מולו פעם נוספת. כמובן שזה יהיה קשה, ברצלונה היא יריבה מנוסה וחזקה ואנחנו נסבול הרבה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר