"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בן שהר: "ברור שמציק לי שעדיין לא כבשתי"

חלוץ הפועל ב"ש לקראת המשחק בראשון מול מ.ס אשדוד: "אנחנו חוזרים בצורה טובה מהפגרה. ברגע שהשער הראשון יגיע, גם השאר יגיעו" • בכר: "אנחנו בהחלט מנסים להביא עוד שחקנים טובים"

,עודכן
צילום: עוזי ניסים // בן שהר עם ברק בכר, הערב בב"ש. הבאה באה להם טוב

דרבי דרומי מחכה לנו ביום ראשון הקרוב, במסגרת המחזור השלישי כאשר הפועל ב"ש תתארח אצל מ. ס. אשדוד באיצטדיון הי"א, בתקווה להשיג ניצחון שני ולהמשיך את היכולת הטובה מהמחזור הקודם. הערב (חמישי) התקיימה מסיבת העיתונאים בנוכחות המאמן ברק בכר וחלוץ בן שהר.

"לכל קבוצה יש חיים קשים באשדוד. מחכה לנו משחק קשה במגרש ביתי. אני בטוח שקל זה לא יהיה", אמר בכר בפתח הדברים, "הפגרה באה לנו בזמן טוב. התחלנו את העונה מאוד מוקדם, עם מסעות שהיו מאוד מתישים. גם נגד חדרה ראו עייפות, בעיקר מנטלית".

על הפעילות בחלון ההעברות: "אנחנו בהחלט מנסים להביא שחקנים טובים. לא נביא סתם בכוח. אם נמצא לנכון להביא מישהו שיעזור לנו, נביא. אנחנו עושים הכל על מנת להרכיב פה קבוצה יותר טובה. ננסה להביא שחקן שיעשה טוב לכול המערכת".

בן שהר הוסיף: "אנחנו חוזרים בצורה טובה מהפגרה. נבוא באותה גישה שבאנו למשחקים הקודמים. אני בהחלט מחכה לשער הראשון. ברור שמציק לי שלא כבשתי עדיין, אבל כל שנה איכשהו אני מתחיל בספטמבר. אני מאמין שברגע שהראשון יגיע, גם השאר יגיעו".

על החיזוק שבדרך: "כמובן שיביאו חלוצים וזה בסדר גמור, אני מתפקידי לעשות את הטוב ביותר ופחות להסתכל על שחקנים אחרים. כל תחרות תעשה לי טוב. זה חיובי ביותר שיהיה מחליף לכל שחקן. יש לנו קבוצה טובה רעבה ואני מאמין שיהיה בסדר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר