אוסטריה ופולין נפרדו ב-0:0

ה"בית הישראלי": לבנדובסקי וחבריו לא הצליחו לנצח בבית את האוסטרים שסוגרים פערים • 0:2 לצפון מקדוניה על לטביה

צילום: אי.פי // שחקני פולין ואוסטריה, הערב

בשלב מסוים הערב (שני) נבחרת ישראל כבר הייתה במקום השני בבית, אבל בסיומו צנחה למקום הרביעי כשצפון מקדוניה החמישית צמודה אליה עם אותו מספר נקודות ואותו הפרש שערים. שערים מוקדמים של גוראן פאנדב ואניס בארדי העניקו לנבחרת של איגור אנגלובסקי ניצחון 0:2 אצל מלטה החלשה, שהכניס גם אותה למאבק על המקומות ליורו 2020.

במחזור הבא המקדונים יארחו את סלובניה למשחק שתהיה לו השפעה רבה על בית ז'. כי הסלובנים, אחרי שני ניצחונות רצופים ובעקבות תיקו 0:0 בין פולין לאוסטריה, עלו למקום השני בטבלה. הפולנים חזרו לוורשה וקיוו גם לשוב למסלול הניצחונות  מול אוסטריה אחרי ההפסד לסלובניה שקטע את המאזן המושלם שלהם.

אלא שרוברט לבנדובסקי לא הצליח למצוא את הרשת במעט ההזדמנויות אליהן הגיעו המארחים, כשגם האוסטרים לא היו מדוייקים, במקרה שלהם היו אלה מרקו ארנאוטוביץ', מרסל סאביצר וולנטין לאזרו שפספסו הזדמנויות כיבוש. במחזור הבא, מול לטביה בחוץ, הפולנים צפויים להתאושש ולאסוף שלוש נקודות חשובות.  

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר