"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אנגליה הביסה 0:4 את בולגריה, שלושער לקיין

שלושער של חלוץ הקפטן (24, 50, 73) ובישול לסטרלינג (55) לא השאירו לבולגרים סיכוי • נצחונות גדולים גם לאיסלנד ואוקראינה

,עודכן
צילום: רויטרס // קיין חוגג, הערב בוומבלי

אנגליה עלתה היום (שבת) למשחק ביתי מול בולגריה באצטדיון וומבלי למשחק השלישי שלה במסגרת מוקדמות יורו 2020 והמשיכה לטייל לקראת הטורניר בקיץ. הנבחרת ששיחקה נגדה היום לא היוותה יריב ראוי מתחילת המשחק והחניכים של סאות'גייט נהנו לעיני הקהל הביתי.

הארי קיין העלה את האנגלים ליתרון בדקה ה-24 לאחר בישול של סטרלינג. במחצית השנייה הגיעה ההתפוצצות עם הרבה עזרה מהגנת הבולגרים. קיין הכפיל את היתרון מהנקודה הלבנה בדקה ה-50, סטרלינג הגדיל ל-0:3 וקיין השלים שלושער עם פנדל נוסף בדקה ה-73.

האוקראינים חוגגים, הערב בליטא // צילום: אי.פי.אי

אוקראינה יצאה לליטא והשיגה ניצחון נהדר 0:3. מגן מנצ'סטר סיטי, אולכנדר זינצ'נקו העלה את הצהובים/כחולים ליתרון כבר בדקה ה-7, מארלוס הכפיל בדקה ה-28 ורוסלאן מלינובסקי קינח בדקה ה-63.

איסלנד אירחה את מולדובה וגם נהנתה מערב קליל. קולביין סיגורדסון העלה את הסקנדינביים ליתרון בדקה ה-31. בירקיר ביארנסון הכפיל בדקה ה-55 ויון בודבארסון הוסיף עוד שער בדקה ה-77.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר