"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תושב אשדוד תקף מינית צעיר מוגבל

החשוד בן ה-44 פגש את הצעיר בפארק בעיר וביצע בו מעשים מגונים • על פי חשד המשטרה, הוא היה מעורב במקרים נוספים • מעצרו הוארך בשלושה ימים

,עודכן
צילום אילוסטרציה: GettyImages

תושב אשדוד, בן 44, נעצר אתמול על ידי משטרת ישראל במסגרת חקירת מקרה קשה של פגיעה מינית בצעיר לוקה בשכלו, אותו פגש בפארק בעיר. מעצרו הוארך היום (ב') בבית המשפט באשדוד בשלושה ימים נוספים לטובת החקירה. במשטרה חושדים כי ישנם קורבנות נוספים למעשיו.

חקירת המקרה הקשה החלה לפני ימים ספורים, כאשר אם הצעיר הגיעה אל תחנת המשטרה וגוללה בפני החוקר את שסיפר לה בנה. בעקבות חומרת המקרה החל צוות חקירה בראשות קצין משטרה בבדיקת האירוע תוך פעולות חקירתיות מקדמיות, לרבות חקירה מיוחדת, שיביאו לחשיפת זהותו של החשוד, איתורו והבאתו לחקירה, פעולות שהביאו לאיתורו אתמול של החשוד באותו פארק בו על פי החשד ביצע החשוד את מעשיו. החשוד שנעצר הועבר לחקירה בתחנת המשטרה שם מסר גרסתו לחוקריו ובסיומה נכלא, וכאמור היום הוארך מעצרו בבית המשפט.

"מדובר במקרה קשה בו על פי החשד ניצל החשוד במודע את מוגבלותו של הצעיר וביצע בו מעשים מגונים בטרם הספיק הקורבן להימלט מפניו", ציינו במשטרה.

על פי החשד החשוד פגש בצעיר בפארק שברובע י"א, והחל משוחח עמו. בשלב מסוים החל החשוד לבצע בקורבן מעשים מגונים למרות התנגדותו. בנוסף, ביקש החשוד מהקורבן הצעיר להתלוות אליו למקום סמוך, דבר שלא התממש מאחר והצעיר המבוהל הצליח להימלט מהמקום היישר אל ביתו, שם דיווח על שאירע לאמו, וזו כאמור הגיעה אל תחנת המשטרה ודיווחה על כך.

מחקירת המקרה עולה כי ייתכן שהחשוד, שהוא בעל מבנה גוף מלא, שיער שחור קצר וגוון עור שחום, נהג ככל הנראה להסתובב עם משקפי שמש רחבים על פניו והיה מעורב בדברים דומים נוספים. במשטרה פנו לציבור תושבי העיר, באם נפגעו מאדם העונה לתיאור, להגיע אל תחנת המשטרה בעיר ולדווח על כך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר