"ניצחנו וזה מה שחשוב"

במכבי ת"א שמחו על הניצחון בק"ש וההעפלה לגמר גביע הטוטו לפני המשחק ה-1 בליגה נגד נס ציונה • יאניוטיס בספק

צילום: סוכנות ג'יני - אנצ'ו גוש // שחקני מכבי ת"א מודים לקהל, בסיום המשחק אמש

מכבי תל אביב העפילה אתמול לגמר גביע הטוטו, בפעם השלישית ברציפות, אבל מעבר לסיכוי לזכות שוב בתואר, הניצחון היה חשוב עבור הצהובים כדי לתת שקט למערכת לפני המשחק הראשון בליגה נגד נס ציונה, אחרי הסערה שפקדה את הקבוצה בעקבות הכישלונות באירופה. 

השוער אנדראס יאניוטיס, שנפצע בקרסול במשחק נגד קריית שמונה, יעבור היום בדיקות שלאחריהן יידעו הצהובים באופן סופי את חומרת הפציעה שלו. בכל מקרה היווני נמצא בספק גדול למשחק הקרוב בליגה ובמקרה של היעדרות מי שימשיך להחליפו הוא דניאל טננבאום עליו נאמר: "הוכיח שאנחנו יכולים לסמוך עליו". 

במכבי יודעים שהיכולת עדיין רחוקה מלהרשים אבל מבחינתם הניצחון יכול להחזיר את הביטחון לחלק מהשחקנים. "הבקענו גול מצחיק, אבל בסוף ניצחנו וזה מה שחשוב. יש משחקים שצריך לנצח וכל השאר לא מעניין". 

הבלם איתן טיבי, שערך הופעה מחודשת, אחרי שבקיץ כבר עזב את הקבוצה משום שרצה למצוא קבוצה שתיתן לו את הבמה ואז דברים השתנו והוא חתם על חוזה חדש, קיבל שבחים על המשחק שלו ובמכבי אמרו עליו כי: "טיבי היה מספר 1 במגרש". הקשר עדן קארצ'ב שנותר אתמול מחוץ לסגל צפוי לצאת להשאלה ככל הנראה לעירוני קריית שמונה או להפועל חדרה. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר