"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אני מאוד אוהב את אגוארו"

לאחר ה-2:2 מול טוטנהאם, פפ גוארדיולה, מאמן מנצ'סטר סיטי התייחס לתקרית עם החלוץ הארגנטינאי לאחר שהוחלף

,עודכן
צילום: רויטרס // גוארדיולה ואגוארו, הערב במנצ'סטר.

ההתערבות של מערכת ה-VAR במשחק הערב (שבת) בין מנצ'סטר סיטי לטוטנהאם הזכירה לכל חובבי הכדורגל ברחבי אירופה את אירועי הגומלין ברבע גמר ליגת האלופות לפני ארבעה חודשים. אז במשחק דרמטי במפעל החשוב ביבשת, השופטים החליטו לפסול שער דרמטי של סיטי שמנעה ממנה עלייה לשלב חצי הגמר. היום שוב המערכת החדשה בכדורגל מנעה מסיטי ניצחון לאחר שפסלה שער ניצחון של גבריאל חסוס בדקה ה-92.

הוגו לוריס, שוער טוטנהאם אמר במפתיע לאחר המשחק: "אני ראיתי שזה היה שער אבל השופט היה בטוח במאה אחוז, ואחרי ההתערבות החליטו לפסול. זה חוסר מזל עבור סיטי. בכל מקרה. אנחנו מרוצים מהנקודה כי עבדנו קשה בשבילה. זו תוצאה טובה עבורנו ואנחנו צריכים לדעת ליהנות מהרגע הזה".

מקרה נוסף וחריג אפילו יותר התרחש בדקה ה-66 כאשר פפ גווארדיולה וסרחיו אגוארו התעמתו לאחר שהספרדי החליט להחליף את החלוץ. גווארדיולה הסביר את העימות לאחר המשחק ואמר: "אגוארו חשב שכעסתי עליו בגול שספגנו, הוא חשב שזה היה באופן אישי. הרגשות הן חלק מהמשחק. דיברנו וליבנו את הדברים. הוא בחור שאני אוהב מאוד".

גוארדיולה ופוצ'טינו, הערב במנצ'סטר // צילום: רויטרס

עוד הוסיף גוארדיולה: "זה היה המשחק הכי טוב שלנו מאז שהגעתי לקבוצה. הגענו לכמות מצבים אדירה. אני גאה באיך ששיחקנו. רצינו גם לנצח כי הגיע לנו לנצח, אבל לפעמים זה פשוט הכדורגל. טוטנהאם חצתה את קו המחצית אולי ארבע או חמש פעמים, אז גם הצלחנו להגן טוב. בסופו של דבר התוצאה היא מה שחשוב".

גם קווין דה בראונה התייחס ל-VAR: "זה חוק חדש בכדורגל, אבל זה היה מוזר שמבטלים לך גול בתוספת הזמן. אני אולד סקול - אני אוהב שהמשחק זורם ולא נעצר כל הזמן. הבנתי רק אחרי המשחק שהיתה נגיעת יד והגול נפסל שזה אבסורד. אין לי קטע עם החוק. חוק זה חוק, אבל זו סיטואציה משוגעת".

מאוריסיו פוצ'טינו, מאמן טוטנהאם: "לדעתי אלו היו מקרים שונים לגמרי. ז'סוס הבקיע גול יפה עם סיומת מצוינת, אבל ה-VAR הוא חלק מהכדורגל עכשיו. כולם יכולים להגיד על זה מה שהם רוצים, אבל השופטים צריכים לקבל את ההחלטות. הפעם המזל עמד לצידנו ונגד סיטי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר