"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מת השחקן והתסריטאי פיטר פונדה

כוכב וכותב הסרט הקלאסי "איזי ריידר" ואחיה של השחקנית ג'יין פונדה הלך לעולמו בגיל 79 עקב סיבוך במחלת סרטן הריאות

,עודכן
צילום: רויטרס // פיטר פונדה

השחקן והתסריטאי האמריקני פיטר פונדה הלך הלילה (בין שישי לשבת) לעולמו בגיל 79 בבית החולים בלוס אנג'לס לאחר סיבוכים במחלת סרטן הריאות ממנה סבל. פונדה יצר, כתב וכיכב בסרט "איזי ריידר – אדם בעקבות גורלו" שיצא לאקרנים בשנת 1969 ועד היום נחשב לאחד ממאה הסרטים האמריקניים הטובים אי פעם.

לאחר הצלחת הסרט הוריד הילוך והמשיך לשחק אך במינון נמוך יותר. בשנת 1997 היה מועמד לאוסקר על השחקן הטוב ביותר בסרט "הזהב של יולי" וזכה בשני פרסי גלובוס הזהב, הראשון על תפקידו בסרט הנ"ל והשני כשלוש שנים לאחר מכן על השתתפותו בסרט "The Passion of Ayn Rand".

לפני קצת יותר משנה עלה פונדה שוב לכותרות, הפעם בהקשר שלילי, לאחר ש תקף את מדיניותו של נשיא ארצות הברית , דונלד טראמפ, וקרא לכלוא את בנו בן ה-12 בכלוב עם פדופילים: "צריך לתלוש את ברון טראמפ מזרועות אמו, לשים אותו בכלוב עם פדופילים ולראות אם אכפת לה מספיק בשביל לעמדו מול המניאק הענקי לו היא נשואה", כתב פונדה בעמוד הטוויטר שלו.

פונדה אף התייחס ליועצו הבכיר של הנשיא בשמו שר התעמולה הנאצי "גבלס" וכינה אותו פדופיל. המתקפה הדוחה מגיעה לאחר ביקורת תקשורתית חסרת תקדים על הפרדת ילדי מהגרים בלתי חוקיים ממקסיקו מהוריהם במתקנים מיוחדים בארצות הברית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר