"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לראשונה בישראל: חנות פופ אפ של כוכבי רשת

תליון של בן זיני וטיילור, סינר של ליהי סליים ועוד פריטים בחנות שנפתחה לחודש בכפר סבא • הכוכבים יגיעו לבקר ולהצטלם עם הילדים

,עודכן
צילום: טינק // Play store

אם עד לפני כמה שנים הילדים היו רצים לחנות ומבקשים חולצה עם פניו של זמר מפורסם, או תיק בדמותו של כוכב כדורגל, העולם השתנה והכדור עובר כעת אלכוכבי הרשת החדשים.

בימים אלה נפתחת לראשונה בישראל חנות פופ אפ במתחם אושילנד בכפר סבא עם מוצרים של כוכבי הרשת הגדולים. גם אם השמות ליה נגה, ליהי סליים, שקד דוד, בלאגן ואמיגוס לא אומרים לכם הרבה, עבור הילדים ובני הנוער הם הכוכבים הגדולים באמת, כשיש להם מאות אלפי עוקבים בעמודי היוטיוב והאינסטגרם.

מדובר בחנות הפופ-אפ הראשונה מסוגה בישראל, שתפעל נכון לעכשיו לתקופה של חודש בלבד ויימכרו בה מגוון מותגים של כוכבי הרשת הגדולים כמו חבורות "בלאגן" ו"אמיגוס", משפחת ספיר, ליה נגה, שקד דוד, צוות מנחוס, המרתף, ליהי סליים, דניאלה, אורן גל, מיכל מצוב, שירז שוקרון, נויה כהן ועוד.

בין המוצרים שיימכרו בחנות ניתן יהיה לרכוש חולצות ממותגות, סינר ייחודי לליהי סליים, כובעים, תליון מיוחד שלבן זיני וטיילור, קפוצ'ונים ותיקים. מחירי המוצרים ינועו בין 40 עד 80 שקלים.

הרשמו לניוזלטר שלנו - כל מה שמעניין, מרענן ומעורר השראה – במקום אחד

הטרנדים החמים ביותר באופנה, עיצוב ואורח חיים בריא. הצטרפו!

סינר ליהי סליים. 70 שקלים

במהלך החודש כוכבי הרשת השונים יגיעו לביקורים בחנות ויפגשו את קהל המעריצים פנים מול פנים, כך שהחגיגה עבור הילדים כפולה. "אנחנו מאוד מתרגשים ", אומר בן זיני ל",ישראל היום". "מדובר בחנות יחידה בארץ שלראשונה יוצאת עם מרצ'נדייז של מוצר שלנו ושל עוד כוכבים. בחו"ל יש כבר מהלכים כאלה עם כוכבי רשת ובארץ זה ניסיון ראשון, אני מאמין שזה יצליח".

על המהלך מספר יניב וייצמן הבעלים של חברת teenk המייצג את היוטיוברים וכוכבי הרשת. "אם בעבר הכוכבים של בני הנוער היו כוכבי טלוויזיה , היום הילדים ובני הנוער נמצאים רוב הזמן ברחבי הרשת ומטבע הדברים הכוכבים שהם מעריצים נמצאים שם. מדובר במהלך חדש שעלה מתוך ביקוש שקיים לחופשת הקיץ, שמאפשר לילדים להגיע לחנות, למצוא פריטים של מספר כוכבי רשת ולפגוש אותם פיזית".

לדבריו, קיים תכנון להתרחב עם עוד מוצרים של תכשיטים, בובות ומשחקי קופסה שונים שכרגע נמצאים במשא ומתן. "זה מאוד מפותח בחו"ל והגיע הזמן שגם בישראל זה יקרה. אני יודע שיש לזה ביקוש ונראה איך יתקבל".

תליון בן וטיילור. 50 שקלים

היוטיוברית מיכל מצוב אמרה: "זה מאפשר לקהל לגעת ולהתרשם מהמוצרים של כל כוכב רשת והמומחיות שלו, וגם יהיו מידי פעם מפגשי מעריצים. מדובר במוצרים שבחרתי, שהם שלי, בלי שיתוף פעולה של חברה מסחרית כלשהי".

בחנות תוכלו למשל למצוא שלוש חולצות עם הדפס תמונת פרופיל של מצוב מלווה בחתימה ועם המשפט המזוהה איתה: "היי אנשים מה קורה?". בתשובה לשאלה מה המהלך הבא שלה עונה מצוב: "אני מתכננת להוציא ליין אופנה משלי עם פריטים שאני רוצה לעצב ושאני אוהבת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר