"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שון וייסמן כבש בהפסד וולפסברגר

החלוץ לא סייע לקבוצתו מול רד בול זלצבורג (5:2) • מנור סולומון בישל בניצחון שחטאר על דינמו קייב (1:2)

,עודכן
צילום: מתוך טוויטר // וייסמן. שער רביעי שלא עזר לוולפסברגר

הרבה מאוד ליגות בכדורגל האירופי יצאו לדרך, מה שאומר שהמעקב אחרי הלגיונרים שלנו גם היא החלה. שון וייסמן שעבר לליגה אוסטרית לקבוצת וולפסברגר ממשיך ביכולת הטובה שלו מתחילת השנה אבל לצערו גם לאחר כיבוש השער הרביעי שלו העונה לא עזר לקבוצתו שחטפה תבוסה קשה מול האלופה, רד בול זלצבורג. וייסמן פתח והשלים 90 דקות כאשר השער שלו בדקה ה-78 הגיע במצב של פיגור 3:1.

מנור סולומון רשם בישול במחזור השלישי באוקראינה במשחק הגדול בין האלופה לדינמו קייב. הקבוצה של הישראלי הפסידה לדינמו בסופר-קאפ אבל הערב במשחק החשוב יותר הצליחה לנצח עם סיוע של הכישרון הישראלי. סולומון מסר כדור רוחב נהדר בדקה ה-21 לג'וניור מוראייש, שבעט פנימה בעקב. דינמו השוותה מרגלי גרסון רודריגס בדקה ה-39. במחצית השנייה שחטאר המשיכה ללחוץ ומרלוס כבש את ה-1:2 אחרי מבצע אישי יפה בדקה ה-64.

לאחר ה-0:7 במחזור הפתיחה, סלטיק פגשה היום את מאת'רוול והשיגו 2:5 נהדר. ניר ביטון פתח בהרכב ושיחק 90 דקות כאשר חאתם עבד אלחמיד לא נכלל בסגל בשל פציעה ממנה הוא סובל מהמשחק בליגת האלופות מול קלוז'.

אדי גוטליב פתח בהרכב אורנבורג בליגה הרוסית אבל הוחלף בדקה ה-34 בעקבות פציעה כאשר קבוצתו סיימה בתיקו 2:2 מול טאמבוב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר