כמעט חודשיים עברו מליל הפציעה הטרגי של קווין דוראנט, שקרע את גיד האכילס דווקא במשחק מספר 5 בסדרת גמר המערב מול טורונטו. מאז גולדן סטייט הספיקה לאבד את הכתר וגם את הכוכב הגדול של הליגה, שהחליט לעבור לברוקלין נטס לצורך הרפתקה חדשה.
כעת, בראיון ראשון מאז הפציעה והקיץ הסוער שעבר עליו, דוראנט פתח את הלב, בראיון לכריס היינס מ"יאהו ספורטס". "אני ממש לא מאשים את גולדן סטייט בפציעה שלי", הבהיר KD נחרצות וסיפר כי אף אחד אצל האלופה היוצאת לא לחץ עליו לחזור לפרקט מוקדם מהצפוי, "שמעתי שאומרים שהם לחצו עליי לחזור. לכל אורך תקופת השיקום שלי מהפציעה מול יוסטון, אף אחד לא צייץ ואמר לי מילה בנושא. רק אני והרופא של הקבוצה עבדנו יחד".
דוראנט המשיך וסיפר כי: "כאשר סדרת הגמר החלה, סימנתי לעצמי את משחק 5. וזה פשוט קרה. חזרתי לשחק וזה הכדורסל. חרא קורה לפעמים ואף אחד לא אחראי לפציעה כזאת. זה המשחק ואנחנו צריכים להתקדם מהשטויות האלה כי אני מתכוון לחזור לשחק".
קווין דוראנט. לא מדבר רעות על האקסית // צילום: אי-פי
על העובדה שאוהדי טורונטו, שמחו לאידו לאחר הפציעה הקשה שלו, אמר דוראנט: "אני לא זוכר ששמעתי שום דבר כמו מחיאות כפיים כשירדתי מהפרקט. בכל מקרה, כנראה זו תהיה הפעם האחרונה של אותם אוהדים בה הם יהיו במשחק גמר".
על הליך השיקום, סיפר הכוכב: "כן, אני עדיין חושב על הלילה של הפציעה. כל חוויה נצורה לי בראש, אבל הלילה ההוא בוודאות יהיה חלק ענק מהקריירה שלי, כי זה קרה על הבמה הכי גדולה שיכולה להיות. פשוט יצאתי לפרקט כדי לשחק ובמקרה נפצעתי. עכשיו אני רק מחכה לחזור ורוצה לקחת את הדברים ולהתקדם לאט לאט".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו