"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד: שחקנים בכירים בליגת העל נפלו קורבן לתרגיל עוקץ

משטרת ישראל פתחה בחקירה בעקבות תלונה שהגיש סאן מנחם על כך שאלפי שקלים נגנבו מחשבון הבנק שלו • במכבי חיפה אמרו: "אנחנו משוכנעים כי המשטרה תעשה עבודתה ותגיע לחקר האמת"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // דגני. נעקץ בסכום שמוערך ב-20 אלף שקל

מחלקת ההונאה של משטרת ת"א פתחה בחקירה בעקבות תלונה של כדורגלן מכבי חיפה סאן מנחם על כסף שנמשך מחשבון הבנק שלו.

במכבי חיפה נסערים בעקבות פרשת העוקץ בה ככל הנראה הונו כמה משחקני הקבוצה ובהם מנחם, רז מאיר ודולב חזיזה. "כנופיה תל אביבית זייפה את תעודות הזהות שלהם ומשכה כספים מחשבונות הבנק שלהם" סיפרו מקורבים לשלושה בחיפה. בעקבות המקרה החלו כל שחקני חיפה לבדוק האם חשבונות הבנק שלהם במצב תקין או שגם מהם נגנבו כספים. בחיפה סיפרו כי אחרי שהבינו כי מדובר במשהו חשוב הונחו השחקנים לפנות באופן מיידי למשטרה וכך עשו. "אנחנו משוכנעים כי המשטרה תעשה עבודתה ותגיע לחקר האמת" מסרו מהמועדון.

בנוסף גם בהפועל ת"א יש נפגעים כנראה מהפרשה. בלם האדומים, אוראל דגני, נעקץ על פי החשד בסכום הגבוה ביותר המוערך בכ-20 אלף שקלים והוא אמור לגשת בהמשך היום למשטרה על מנת למסור לחוקרים פרטים בנושא. שחקנים נוספים בהפועל תל אביב שלכאורה נעקצו הם שחר הירש, ניר לקס, רז כהן ושי אליאס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר