"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל ת"א שוב רוצה את סילבסטר

בשל הירידה בדרישות של הסלובקי, הוא עשוי להצטרף לאדומים שמשוועים לחלוץ • פירסמן צפוי לעמוד לדין משמעתי בשל אירועי המשחק מול מ.ס אשדוד בשבוע שעבר

,עודכן
סילבסטר במדי בני יהודה. לא מצא קבוצה עד עכשיו // צילום: אלן שיבר // סילבסטר במדי בני יהודה. לא מצא קבוצה עד עכשיו

"נראינו קטסטרופה במחצית הראשונה נגד בית"ר. גם במחצית השנייה שחזרנו קצת לא היינו כאלה טובים, זו היתה בית"ר שהורידה את הרגל מהגז. טוב שזה קורה עכשיו ולא בליגה", כך אומר הבוקר ל"יישראל היום" גורם בכיר בהפועל ת"א.

האדומים מלאתי חששות מהיכולת שמציגה הקבוצה וגם מכך שהיא טרם ניצחה, אבל יש מי שמנסה להרגיע את האווירה. "אני מסתכל על המשחקים האלה כאל משחקי הכנה", אמר המאמן ניסו אביטן, "נכון שהמחצית הראשונה הייתה הכי חלשה שלנו עד עכשיו, אבל ראינו את האיכות והפוטנציאל של הקבוצה במחצית השנייה. דברים פחות מתחברים לנו מבחינת תוצאות, אבל לא נפלנו מהיריבות שלנו בכל שלושת המשחקים".

אביטן ממשיך לחפש חלוץ זר שיחזק את הקבוצה. על פי מקורבים לראשי המועדון ייתכן כי האדומים יחזרו שוב לאופציה של יאקוב סילבסטר, ששיחק בעונה שעברה בבני יהודה והיה מועמד לאחרונה להגיע לקבוצה. על פי גורם המעורה בפרטים, החלוץ הסלובקי, שרצה בהתחלה שכר של כ-150 אלף יורו לעונה, טרם מצא קבוצה ולכן הוא מוכן להפחית בדרישות שלו. יש לציין כי סילבסטר הוא לא המועמד היחיד של האדומים.

בהנהלת המועדון הוחלט להעמיד לוועדת משמעת פנימית את המגן מרווין פירסמן, בעקבות התקרית במשחק נגד מ.ס. אשדוד. כזכור, השחקן הבלגי חבט בשחקן היריבה, שובל גוזלן, ספג כרטיס האדום, ובירידה מכר הדשא השליך בקבוק. "הוא לא ייצא מזה נקי", אמרו בהפועל. בתוך כך, השוער עדי טבצ׳ניק (20) חתם לעונת אחת במועדון ויצטרף לסגל.

טבצ'ניק. מגיע כגיבוי לג'רפי וינקו // צילום: באדיבות הפועל ת"א

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר