"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רקס פקטור: תחרות כישרונות לכלבים

לכבוד יום הכלב הבינלאומי יתקיים הפנינג, שבמהלכו בעלי הכלב שינצח בתחרות יזכה בפרס שווה • כל הפרטים

,עודכן
צילום: אלינור רויזמן פטור // הכלב הכי מוכשר זוכה

לרגל יום הכלב הבינלאומי יערך בדיזנגוף סנטר הפנינג כלבים ביום חמישי ה-29.8.19, בין השעות 12:00-19:00, במסגרתו יחולקו פרסים בשווי 120,000 שקלים בעמדת גלגל המזל.

קייטי פרי הורשעה בהפרת זכויות יוצרים

שיא היעדר המוסר: בקרוב בקפריסין?

ליטלשוורץ תשפוט הורים מעצבנים

עיקר ההפנינג הוא תחרות "רקס פקטור", במסגרתה יציגו הכלבים את כשרונותיהם, ופאנל מיוחד של שופטים יעניק לזוכה במקום הראשון זוג כרטיסי טיסה לאירופה. ניתן להירשם לתחרות בעמוד הפייסבוק של דיזינגוף סנטר.

בנוסף תוצב במקום אימוץ כלבים, שמצפים לחגוג את יום הכלב הבינלאומי הבא בבית משלהם.

ירושלים: העירייה ביטלה קונצרטים, התזמורת שותקת

הסיקור המלא: עומר אדם בפארק הירקון

ג'וני דפ: "אמבר כיבתה עליי סיגריה"

רוצים להשאר מעודכנים? בואו לאינסטגרם

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר