"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טירוף: מכבי ת"א מכרה 9,000 מנויים ביום המכירה הראשון

האליפות והחזרה לבלומפילד עשו את העבודה: הצהובים מסתערים על המנויים • במועדון מעריכים כי ישברו את השיא של מכבי חיפה, שעומד על 18 אלף מנויים

,עודכן
צילום: עמי שומן // אוהדי מכבי ת"א. שוברים שיאים

אוהדי מכבי תל אביב מסתערים על המנויים לקראת העונה החדשה. זאת, למרות החשש שאצטדיון בלומפילד לא יהיה מוכן לפתיחת העונה בסוף חודש אוגוסט.

אחרי תקופת המתנה ארוכה הצהובים פתחו היום את מכירת המנויים לעונה הקרובה ומשעות הבוקר הם כבר מכרו כ-9000 מנויים. מדובר בכמות מאסיבית של מכירת מנויים ליום אחד שכמעט זהה לכמות המנויים הקבועה של מכבי בעונות האחרונות. יש לציין שביום המכירה הראשון ניתנה קדימות למנויים קיימים לחדש את המנוי שלהם. בהמשך תיפתח המכירה גם לאוהדים שלא היו מנויים בעונה החולפת.

המטרה הראשונית של מכבי היא לשבור את שיא המנויים העומד על 18 אלף ושייך כרגע למכבי חיפה, אך בקריית שלום מעריכים כי בסופו של דבר הם יימכרו כ-20 אלף מנויים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר