"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זר ראשון: ראיין תומפסון חתם בהפועל חולון

הפורוורד האמריקני (31, 1.98 מ'), שהספיק לשחק באולם הגרמנית בעונה החולפת, צפוי להיות הזר הראשון של הסגולים • ב-2015/16 שיחק בכוכב האדום בלגרד • דרוקר: "אני בטוח שיתרום לנו מנסיונו ויכולתו המקצועית בכמה עמדות"

,עודכן
צילום: טוויטר // ראיין תומפסון. הזר החדש של חולון?

אחרי שהשלימה את הסגל הישראלי, זר ראשון חתם בהפועל חולון. מדובר על הפורוורד ראיין תומפסון (31, 1.98), ששיחק בעונה שעברה באולם הגרמנית.

תומפסון בוגר מכללת ריידר, הספיק גם לשחק עונה אחת בליגת הפיתוח, ומשם עבר לכדורסל האירופי לליגה השנייה באיטליה בשורות ברשיה. בהמשך שיחק בבלגיה באלסטאר ובאוסטנד איתה זכה באליפות וגביע ובבאמברג הגרמנית, שגם שם הניף את הצלחת.

ב-2015/16 הגיע ליורוליג אך הניסיון לא היה מוצלח במיוחד. תומפסון שיחק עשרה משחקי יורוליג בכוכב האדום בלגרד בהם קלע פחות מ-5 נקודות, הוחלף וסיים את העונה בטרנזוספור. באותה עונה שיחקו בכוכב האדום גם גל מקל וסופוקלס שחורציאנטיס, שגם הם לא סיימו את העונה בקבוצה. מאוחר יותר שיחק בטלקום בון ובשנתיים האחרונות באולם שם שיחק ביורוקאפ.

ממוצעיו בעונה האחרונה: 9.5 נקודות ו-3 ריבאונדים למשחק בליגה המקומית, 8.4 נקודות ו-3 ריבאונדים ביורוקאפ. יצוין כי אחיו הגדול של ראיין תומפסון, ג׳ייסון נבחר במקום ה-12 בדראפט 2008 וגם שיחק לפני שתי עונות בפנרבחצ׳ה הטורקית.

מאמן הקבוצה, שרון דרוקר התייחס להחתמתו של תומפסון: "אנחנו מקבלים בברכה את ריאן תומפסון , הבטחתי לו שהוא מגיע למשפחה סגולה, חמה , מחבקת ותומכת , אני בטוח שיתרום לנו מנסיונו ויכולתו המקצועית בכמה עמדות. ברוך הבא".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר