"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קלאודימיר חושב בגדול: "המטרה שלנו אליפות"

הברזילאי של הפועל ת"א לא מתרגש מההפסד לרעננה בגביע הטוטו: "נתקדם צעד אחר צעד. יש לנו העונה קבוצה מאוד חזקה" • במועדון מקווים כי שיר צדק ישלים השבוע את מעברו לחודורוב, ובמקביל בודקים אופציות של בלם זר • אביטן עודד את ג'ראפי: "אם כבר טעויות, אז עכשיו"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // קלאודימיר פריירה עם ניסו אביטן, אתמול בסיום משחק ההפסד בגביע הטוטו

בהפועל תל אביב מקווים כי הבלם שיר צדק ישיג עוד השבוע את השחרור מהפועל באר שבע, על מנת שהוא יוכל לחזק את ההגנה של הקבוצה. האדומים כידוע כבר סגרו עם השחקן את תנאי השכר שלו, אך צדק טרם הגיע להבנות מול ב"ש על כספים נוספים שאמור לקבל.

במקביל, האדומים גם בודקים אופציות של בלם זר, שכן הם יודעים שבכל רגע נתון הפועל באר שבע יכולה להודיע על הפעלת סעיף השחרור של הקפטן, אוראל דגני, מה שיוביל למצוקה קשה בחולייה האחורית של ניסו אביטן. אגב, גורמים בהפועל ת"א טוענים כי סירבו להצעה מגורם שלישי, בשם מכבי תל אביב, שרצתה לרכוש את הבלם הצעיר של הקבוצה רז שלמה ואף להעביר להפועל שחקנים.

המאמן ניסו אביטן היה מרוצה מההופעה בגביע הטוטו של המגן מרווין פירסמן בעמדת הבלם ואמר על כך: "החשיבה שלי לתת לו לפתוח כבלם הייתה כדי לייצר פתרונות. זה עבד יפה מאוד והייתי מרוצה מהתפקוד של פירסמן כבלם. אנחנו צריכים להתחזק ויודעים בדיוק את מי אנחנו רוצים להביא אבל עד שאני לא אמצע את השחקנין שאני רוצה אני לא אתפשר".

מאור בוזגלו. הפסד ראשון בזירה המקומית // צילום: אלן שיבר

אביטן גם עודד את השוער יואב ג'ראפי, שטעות ענקית שלו גרמה לרעננה להבקיע, ואמר עליו: "אם לעשות טעויות אז עכשיו ולא בליגה. אחרי טעות כזאת צריך רק לחזק את השחקן".

הקשר הברזילאי של הקבוצה, קלאודימיר פריירה, לא התרגש מההפסד ויצא בהצהרה קצת תמוהה כשאמר: "המטרה העיקרית שלנו היא כמובן האליפות, זה הדבר הראשון שאנחנו חושבים עליו. אנחנו רוצים לנצח כל משחק ולא משנה אם אנחנו משחקים בגביע הטוטו, בליגה או באירופה, רוצים לנצח. רעננה זה היה המשחק הראשון ומאוד רצינו לנצח אבל נתקדם צעד אחר צעד. יש לנו קבוצה טובה ועם נהיה ביחד אנחנו נהיה חזקים השנה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר