"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יורגן קלופ: "באנפילד לפחות לעוד 3 שנים"

לקראת משחק הידידות הפיקנטי הלילה של ליברפול נגד דורטמונד מאמן המרסיסיידרס דיבר על עתידו במועדון • מרקו רויס, קפטן דורטומנד סיפר על קלופ: "כשהוא יושב מולך עם כל ההילה שלו, התוקפנות והכריזמה שלו, עם הגודל שלו, זה מאוד מרשים"

,עודכן
צילום: איי. אף. פי // קלופ במסע"ת לקראת דורטמונד

חודש וחצי לאחר שהצליחה לזכות באליפות אירופה בפעם השישית בהיסטוריה, ליברפול החלה את ההכנות שלה לקראת העונה החדשה שעומדת בפתח. המועדונים הגדולים באירופה נפגשים להרבה מאוד מפגשים פיקנטים כחלק מההכנות שלהם והיום בלילה (בין שישי לשבת) ליברפול תארח את דורטמונד למשחק מרגש עבור יורגן קלופ. הגרמני שאימן לפני המרסיסיידרס את הצהובים וזכה עימם ב-2 אליפויות גרמניה, ערך מסע"ת לקראת המשחק, דיבר על המפגש המעניין, על עתידו במועדון ועל הסיכוי לזכות בשנה הבאה בפרמיירליג.

“אני לא יודע למה צריך לחשוב עכשיו עד מתי אני אהיה בליברפול. יש לי חוזה לעוד שלוש שנים. עד מתי אני רוצה להישאר פה? לפחות עוד שלוש שנים. הבעלים אוהבים את מה שאני עושה במועדון. אני אוהב את מה שהבעלים עושים בשבילנו. אני אוהב את הקבוצה, השחקנים מבריקים. אנחנו צריכים להיות מסוגלים לצעוד קדימה.

קלופ דיבר על כך שליברפול טרם הביאה חיזוק לעונה הקרובה ועל היריבה הגדולה, סיטי: “אני מתרכז רק בקבוצה שלי. זה ברור שסיטי יהיו הפייבוריטים לזכייה גם בעונה הבאה, אין לי בעיה עם זה. אנחנו נהיה חייבים להיות כל העונה באיזור שלהם. זאת הדרך היחידה לשמור על סיכוי לעבור אותם”.

מי שגם דיבר לקראת המשחק ב"גול" הגרמני, הוא קפטן דורטמונד, מרקו רויס שסיפר על מערכת היחסים שיש לו עם מאמנו לשעבר: "יורגן הוא כמו חיה. כשהוא יושב מולך עם כל ההילה שלו, התוקפנות והכריזמה שלו, עם הגודל שלו, זה מאוד מרשים, גם הדרך בה הוא מדבר אלייך. זה כמעט ולא קורה ביחסים מקצועיים. הוא שובה אותך בקסם ולא נותן לך ללכת. הוא ללא ספק אחת הסיבות שבגללן חתמתי בדורטמונד. נשארתי נפעם מהשיחה איתו".

הקשר המשיך: "לפני תחילת העונה אתה יכול לתכנן הרבה דברים, אבל בכדורגל יכולים לקרות כל כך הרבה דברים לא צפויים כמו שינויים בסגל, פציעות. כשמועדון רוצה להחתים שחקן, חשוב שהמאמן ילמד את הפילוסופיה של השחקן ואת נקודות היתרון שלו. כשינג'י קגוואה חתם במנצ'סטר יונייטד, אני הייתי המחליף שלו. דיברנו על העמדה שלי על כר הדשא ואיך הוא יכול לעזור לי להשתפר. קלופ יכול לפתח את השחקנים ולשפר אותם, זה חשוב מאוד. יש לו דרך מיוחדת באימונים ובאינטרקצייה האישית".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר