"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אינסטגרם בוחנת מהפכה בלייקים

במסגרת הניסוי שייערך בשבע מדינות, הגולשים יוכלו לסמן לייקים - אך לא יוכלו לראות לכמה מהם זכה הפוסט • המטרה: עידוד התמקדות בתוכן ולא בפופולריות

,עודכן
אילוסטרציה // צילום: אינסטגרם // אילוסטרציה // צילום: אינסטגרם

אוסטרליה, איטליה, אירלנד, ברזיל, יפן וניו זילנד – אלה המדינות שבהן החל מהשבוע, לא יהיה ניתן לראות כמה לייקים קיבל כל פרסוםבאינסטגרם.

הלייק נעלם כבר לפני כמה חודשים למשתמשים בקנדה.הניסוי של אינסטגרםבקנדה עדיין נמשך, אם כי חלק מהגולשים דיווחו לאחרונה שיכלו לראות לייקים מחדש.

מאחורי היוזמה, עומדת ההבנה כי משתמשים רבים רואים במספר הלייקים כמדד להצלחה, ובמקרים רבים הגולשים מסירים רשומות שלא זכו לפופולאריות.

טארה הופקינס, מנהלת המדיניות הפומבית לאזור EMEA באינסטגרם, הסבירה: "אנו רוצים שאינסטגרם יהפוך למקום שבו אנשים מרגישים נוח להביע את עצמם. זה כולל עזרה לאנשים להתמקד בתמונות ובסרטונים שהם משתפים ולא בכמה לייקים הם מקבלים.

"אנו משיקים את הבדיקה בעוד ועוד מדינות, כדי שנוכל ללמוד עוד על הקהילה הגלובאלית שלנו ולראות איך זה יכול לסייע לחוויה של האנשים באינסטגרם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר