סטודמאייר: "לעולם אי אפשר לדעת מה יקרה"

אקס הפועל ירושלים, שמתכנן קאמבק לאן.בי.איי, התראיין בארה"ב: "כבר 15 קבוצות הגיעו כדי לצפות בי ולהתרשם ממני. מוכן לכל התרחישים"

צילום: אינסטגרם // אמארה סטודמאייר. לא מוותר על החלום

אמארה סטודמאייר לא מתכוון לוותר על קאמבק לליגה הטובה בעולם. הפורוורד בן ה-36 שעזב בסוף העונה החולפת את הפועל ירושלים, התראיין הערב (שלישי) בארה"ב וסיפר בקצרה על החלום לבצע קאמבק ולשחק כבר בעונה הקרובה בליגה הטובה בעולם.

"אנחנו עובדים חזק בקיץ הזה, כבר 15 קבוצות הגיעו כדי לצפות בי ולהתרשם ממני", אמר אקס הפועל ירושלים, "נכון לעכשיו, יש הרבה קבוצות שמתעניינות בי. לחלק מהקבוצות יש גם הרבה שחקנים צעירים, כך שיש הרבה תרחישים. הכל יכול להיות ונראה מה יהיה בקרוב".

על השאלה האם הוא מכוון לקבוצה מסוימת, השיב אמארה: "אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה. אני צריך להמשיך להתכונן ולעבוד ברמה הכי גבוהה שיש. הכל פתוח".

כזכור, בשבוע שעבר, אמארה הצליח לקבץ נציגים מלא פחות מ-12 קבוצות באן.בי.איי, שהגיעו לאימון המשותף  שערך יחד עם חברו, מונטה אליס. ע"פ הדיווח של כריס היינס, גולדן סטייט, ניו יורק, וושינגטון, לוס אנג'לס לייקרס אוקלהומה סיטי, אורלנדו, אטלנטה, סקרמנטו, דנבר, פורטלנד, מינסוטה מילווקי, ודטרויט, עקבו אחרי הביצועים של סטודמאייר, שמתכנן את הקאמבק כבר תקופה ארוכה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר