מכבי תל אביב החתימה את הפורוורד-סנטר אות'לו האנטר על חוזה לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת תמורת שכר של 700 אלף דולר לעונה.
האנטר (33, 2.03) הוא ביג-מן מוכר מאוד ביורוליג, ששיחק בשנתיים האחרונות בצסק"א מוסקבה והניף בחודש מאי האחרון את גביע אירופה עם הקבוצה מבירת רוסיה. בנוסף, מדובר בשחקן מנוסה ברמות הגבוהות של היבשת ואחד ששיחק שנתיים תחת יאניס ספרופולוס באולימפיאקוס.
"אני מרוצה מאוד מההחתמה של אותלו האנטר", אמר המאמן יאניס ספרופולוס לאתר הרשמי של המועדון. "זאת תהיה הפעם השנייה שנשתף פעולה האחד עם השני והפעם לטובת מכבי. הוא מכיר את השיטה שלי, הוא מנוסה מאוד ביורוליג והוא מגיע כדי להשלים את הקו הקדמי שלנו".
השחקן הוסיף: "אני שמח להיות חלק מהקבוצה וחלק מהמורשת הזאת וליצור עוד רגעים זכורים עבור כולנו, רגעי אליפות. אני כבר לא יכול לחכות שהעונה הזאת תתחיל, אז בואו נצא לדרך".
האנטר מצטרף לסקוטי ווילבקין, ג'ון דיברתולומיאו, יובל זוסמן, דני אבדיה, נייט וולטרס, ג'ייק כהן, אנג'לו קלויארו ולטאריק בלאק שכבר חתומים בקבוצה. האחרון מחזיק באופציית יציאה עד 31.7 וכפי שפרסמנו מנהל מגעים עם מספר קבוצות באן.בי.אי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו