"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"נמשיך לצרף שחקנים רעבים"

בני יהודה פתחה את העונה עם מסע"ת ואימון פתיחה • מאמנה יוסי אבוקסיס הצהיר: "לא יכולים להתמודד מול הגדולות" • דן מורי שלא חתם על חוזה חדש התאמן עם הקבוצה

,עודכן
צילום: אלן שיבר // אבוקסיס ועזוז. לא דואגים לגבי מצבם

עשרים אוהדים בלבד הגיעו היום לאימון הפתיחה של מחזיקת הגביע, בני יהודה, שאיבדה הקיץ לא פחות מ-9 שחקנים בכירים כאשר מנגד היא צרפה לשורותיה רק את איתן ולבלום, דור כוכב, אורי צעדון, בן שמעוני ועמית זנטי, שכבר שיחק בקבוצה בחצי העונה החולפת כמושאל ממכבי חיפה.

הבלם דן מורי אמנם עדיין לא חתם על חוזהו החדש אבל התאמן עם הקבוצה. בנוגע לצירוף שחקנים חדשים, הכתומים עדיין לא ויתרו על החלוץ מוחמד גאדיר, אך הם לא מוכנים לשלם עליו דמי העברה לבני סכנין.

אבוקסיס ועזוז במסע"ת, הערב // צילום: אלן שיבר

מי שניסה לשדר עסקים כרגיל הוא המאמן יוסי אבוקסיס שאמר: "בכל פתיחת עונה יש התרגשות ויש מטרות חדשות. אף פעם אנחנו לא בסגל מלא בתקופה הזאת כי אנחנו לא יכולים להתחרות בקבוצות ואנחנו מחכים קצת. אני מקווה שההמתנה תשתלם לנו כמו שהיא השתלמה בשנה שעברה. המצב היה דומה גם בשנה שעברה ובסוף הרבה שחקנים צעירים התגלו אצלנו והיו כאלה שעשו התקדמות גדולה מאוד".

שחקני בני יהודה באימון הפתיחה, הערב // צילום: אלן שיבר

על גל העזיבות אמר אבוקסיס: "עזבו שחקנים טובים וזה אומר שהקבוצה עשתה עונה טובה. כשירדנו ליגה למשל אף אחד לא רצה את השחקנים שלנו. בני יהודה לא יכולה להתחרות עם הקבוצות הגדולות ועם הסכומים שהן מציעות. מן הסתם גם שחקנים רוצים להתקדם מבחינה מקצועית וכלכלית. אנחנו מקבלים תמורה ונצרף שחקנים טובים שיעזרו לבני יהודה להיות קבוצה טובה. נצטרך שחקנים רעבים שיהיו כל הזמן בטירוף וזה מה שנמשיך לעשות. על חזיזה ואשכנזי שאני אוהב קיבלנו את זנטי ו-ולבלום שהם פוטנציאל גדול, כך שמבחינה עסקית ומבחינת שחקנים עשינו דברים טובים".

חיוכים באימון, הערב // צילום: אלן שיבר

ברק אברמוב, הערב // צילום: אלן שיבר

הקפטן איציק עזוז שנכח גם הוא במסע"ת: "אנחנו באים בצורה חיובית לעונה הזו, בדיוק כמו שסיימנו את העונה הקודמת. אנחנו מקווים שיגיעו שחקנים חדשים. אני יכול להבין את השחקנים שרוצים להתקדם, מקצועית וכלכלית. אני מאחל להם הצלחה ".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר